Pecuchen píše:... od nynějška na rozdělení minerál/polosyntetika/syntetika kašlu.
Green píše:Co říkáte na toto :
Olej ELF MOTO 4 DX RATIO 20W-50
Mineral oil
JASO MA
API SF
• Vybrané minerální základové oleje
• Pro město i mimoměstský provoz
Olej je doporučen pro všechny standartní motory. Poskytuje optimální ochranu motoru při denním nasazení v městském i mimoměstském provozu.
Mám to pod nosem, navíc za 118 kč/ l. Myslíte že by to bylo Good
Michal píše:Já se jen musím usmívat kam až jsou někteří prodejci ochotni při popisu prodávaných produktů zajít. Slabší povaha by si snad na 20W-50 osmahla řízek s hranolkama
DOS píše:Nechci ti kazit radost z objevení levného oleje, ale mám dojem (ani to nebudu hledat, to nechám na tobě), že výkonostní specifikace API SF je pod předepsanou hodnotu. Takže na ty řízky nebo nouzové přejetí OK
mirekm píše:Xj není žádný závoďák, tak ti tam ten olej bude určitě fungovat (zvlášť pokud ho včas budeš měnit), spíš bych ti ale doporučil Olej ELF MOTO 4 HP ECO 10W-40 (10W40) - ten je dle výrobce vhodnější. Ale je to na tobě, jak chceš "miláčka" rozmazlovat .
mirekm píše:Nevymejšlej kraviny, dej tam něco osvědčeného - 10W-30 - 10W-40 (např. Motul 5100 10W-40), důležité je včas vyměnit a i s filtrem. Bylo toho tu už napsáno dost.
Zpět na Mazání motoru, oleje a maziva
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků