DOS píše:Tak v Tatrách jsem na moto letos sice byl, ale nemám s tím žádný problém stejně jako s jinou destinací. Jsem rád, že se to začalo řešit. U mě může být problém akorát s časem. Takže heslo zní kamkoli, jakkoliv, jen nevím jestli kdykoliv
Jinak letos kromě již zmíněného Slovenska byla Francie (směr Paříž) a kousek Švýcarska. Na podzim už žádná větší cesta. Zazimováno = opláchnuté bahno z řepných kampaní tuhle sobotu.
K tomu jakkoliv – letos jsem konečně po mnoha letech s obyčejným stanem pořídil něco lepšího, no zas je to větší balík na motorku.
mistrhroch píše: Nemyslel si ten kamion vedle...
Michal píše:Kam dává Dos batůžek??? Na ten lodní vak na sedle, nebo až na ten nosič na Topu??? Není pak vysoko těžište ??? Ale zase vocamsaď bude pěknej rozhled
Radimathor píše:záda se bojím na dlouhou cestu že nevydržej, je to čím dál horší, přepočítávám prachy a šetřím na něco pohodlnějšího - asi bandit1200 nebo XJR1300, ale ještě asi rok to budu muset vyděržať na lehačce
Janoš-XJ píše:Ve vší úctě Dosi seš normální?? Co tam proboha vezeš když jedeš sám?? Takto mám Varana na 14 dní ve dvou a mám sebou pivo a mamka fén na vlasy !!Top je jenom špajz a mraky věcí na oblečení dovezu nepoužité! Termo opláchneš denně plavky jsou malé pižamo nevozím a 5x triko a 5x trenky stačí k tomu bermudy a dlouhé kalhoty s teplákama kdyby náhodou! Jestli chceš prodám ti páva za mašinu!??
Michal píše:Dosi na fotce je jen vidět co vezeš na motorce. A co veze Lenka v tom tanku ???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 101 návštevníků