Jiřík píše:Pod tankbagem folii mám, brašny jsem nasadil teprve včera a to ještě řeším, jake držáky pod ně umístím.. Kurnik, uvažuju ale pořád víc o tom zabezpečení, tankbag je v klidu, z toho si můžu udělat baťoh, brašny ale nezamknu asi to ještě přehodnotím
Jiřík píše:A kdy na to Slovensko a Ukrajinu jedeš? Známý (má XT) mě totiž pořád tím směrem láká a já nevím, říkal jsem si, že to už je na XJ možná trochu hrubý terén máš už plán cesty?
Jiřík píše:Zdarec, a viděl jsi ty fotky brašen na mojem XJ, co jsou u nás za 1900 kč? (když si dáš můj profil, zobrazit všechny fotky, je to ta první)....
Jiřík píše:Čau, když se podíváš na tu fotku blíž, tak si všimni mezi tou brašnou a kolem takového černého rámečku, tak to jsou na to držáky . Jsou malinké, ale naprosto dostačující, mám jedny navíc, byly by za 250 kč
Jinak jak už jsem psal, brašny jsou k mání u nás v prodejně Levior za 1900kč, jsou nepromokavé, vyztužené, roztahovací, ale bohužel neuzamykatelné jak jsme zde již probírali s kolegy.......
Jirka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků