fishmaster píše:Řetěz umytej a namazanej,olej dolitej,gumy nafoukaný,hadry připravený,hledí čisté.Ještě umejt po posledním srazu v Německu(ne mě,ale motku) a můžu vyrazit.Jenom ty gumy budu asi muset po návratu ze srazu před GG a Stelviem vyměnit.Asi moc jezdím.A to mi původní majitel říkal že mají 60 a 80 procent.No a nevydržely ani 6000km.
Sice vás nikoho neznám,ale to bejvá nejlepší sranda.Už se těším.
Ještě jedna výzva-kdo se přidá na cestě Libčice-Mělník-pak Mladá Boleslav-a okolo Nové Paky nahoru,nebo je možnost z Mělníka na Dubou-Doksy na Liberec-Jablonec-Kořenov a dorazit na místo určení z druhé strany.Čas odjezdu je možný kdykoliv během pátku-vzal jsem si volno.
TOMMZ píše:Tak 450 v háji a technická za 20min hotová Jen jsem zjistil, že mi vypad šroub víka řetězovky i se závitem. Si snad tu řetězovku příště budu měnit sám
Na pátek bych si dal plněný knedlíky...estli už jsem si teda něco neobjednal, bo v tom začínám mít zmatek
Michal píše:Míša s Irčou hlásí návrat v poho! Celkem za weekend 745 Km. Dole pod Kozákovem jsem na první odbočce mezi kopřivy musel zastavit, nastavit trasu "rychlou" a pokračovat po silnicích
Chci poděkovat Mirkovi za uspořádání XVII sjezdu a řeknu jen krátce: BYLO TO FAJN!!!!!
Tak všem máváme od Tábora a od zítřka se těšíme na příště!!!
Michal píše:Pár řádků z Míšova péra ohledně XVII srazu najdete na: http://www.motosportchynov.cz v sekci "články".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků