Michal píše:Nebojte se lidičky, není to vůbec tak špatný. Povede nás Mirek to je "kochač"! Takže dáme za dvě a za mírného pohupování ho budem následovat.
Nejdřív chce nápady jak zpestřit vyjížďku a pak mi všechny jízdy zručnosti vyškrtá
Placu na případný bivak je tam na dva pionýrský tábory. Nechci zrazovat, bacha jsou to hory! Ale jestli je gut výbava, proč ne.
Noční stráž u zaparkovaných motek se bude hodit
Jdu ještě shánět vlajku, bo bude vejlet do zahraničí! Ta poslední nevydržela dálniční rychlostní test a bez rozloučení nás opustila i se stožárem , sem někde udělal chybu
Michal píše:Jé, nejde ti naštelovat péro na měkko a ješte ti o 140 proměřuje tachometr. Jo, upusť zadní gumu na 1,2 přetane to drncat ))))))
mirekm píše:Na sobotní vyjížďce je domluven oběd v restauraci Zelený Mlýn v Žacléři. V zájmu co nejrychlejšího odbavení nám byla nabídnuta tato jídla, která budou připravena předem jen pro nás. Nahlaste mi prosím obratem váš výběr, abych to mohl objednat.
Polévky - cena Kč 30,- - Hovězí s játrovou rýží, Kuřecí s bylinkovými knedlíčky, bramborová s houbami
Svíčková 150 gr., houskový knedlík - Kč 120,-
Špíz z vepřové panenky, šťouchané brambory - Kč 125,-
Kuřecí řízek bramborová kaše, Kč 115,-
Pokud by měl někdo jiné přání, dá se to ještě změnit.
107 kilo píše:...
Teď už jen zaplatit počasí - tady tenhle víkend chčije a chčije. Zkusím brnknout nahoru - kolik by stálo 20st. a pod mrakem bez deště na celej víkend a pak když tak na to vyberu prachy od účastníků
jirka4137 píše:Plast za budíky máš 2X na motorkářích jeden za 3kila a jeden za litr ročník nevím ale určitě oba na nové XJ 600.A pokut budou prodané kamoš má firmu na motovraky ve Zlíně a nových xjéček tam určitě má nejmínˇ jedno .Mrkni na http://www.motovraky.cz
mistrhroch píše:Tož přátelé, napište si hrošíka.(Na 70% bych to měš zvládnout...).
-Pá-Ne a sám.
-Stačí polévka(např.hovězí) a kus pečiva.
-Spinkat-kdekoliv, kdykoliv a s kýmkoliv...
-Těším se na Vás, na pevnost a hlavně na muzeum(to mě zlomilo... ).
-Baterky nabity, kufříky připraveny...
Radimathor píše:jsem rád, že jede i hrošík
no a na případnou večerní grillpárty bych ocenil taky dva špekáčky
daket píše:Radimathor píše:jsem rád, že jede i hrošík
no a na případnou večerní grillpárty bych ocenil taky dva špekáčky
taky jsem si myslel že se někam zaběhl poslední pořádněj hroch v čechách
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků