Jo a Karle jarní příprava spočívá: dojdu pod kůlnu jestli tam motka je. Jestli jo, dobrý. Vytlačím jí na plac a nafoukám gumy, bo to leželo na ráfcích. Pustím benoš, zmáčku startér a nic. S paní zimou odešla i baterka. Jedu koupit jinou. Jedu znova do obchodu, bo jsem koupil blbou.Konečně startér s tím točí ale furt to nechce chytit. Počkám týden jestli se to samo nespraví. Nespravilo tak co se dá dělat vyčistím karburátory. Při té příležitosti kouknu na vzduchový filtr, ty vole ten vypadá, pak ho někdy vyměním. Zkouším nastartovat, zase nic. Něco jsem po-ral, znova to přejdu. Sláva chytlo to na dva a za deset minut i dlaší dva. Jdu hledat přilbu, že bych to projel. Nemůžu jí najít, bundu, kalhoty, rukavice a techničák taky ne. Projedu to v teplákách. Moc to nedrží na silnici, ty gumy jsou pořád sjetý, přes zimu se to nezlepšilo. Blbě to brzdí, nesvítí, nebliká a netroubí. Proč tam dávaj takových kontrolek, když svítí jen ta s tou jako volejničkou nebo co to je. Něco tam dole řachtá, jé vono to má řetěz! To dobíjení co zlobilo od října 2012 už dozlobilo a nedobíjí to vůbec. Večer zaseru motoweby prosbou o pomoc, bo si s tím neporadil ani Pepa z družstva a to je ňákej machr, má zkoušečku a vlóni opravil bagr.Nikdo mi neporadil, tak přemýšlím, že motorkaření je na nic, zkusím ten fotbal

hele Míšane, když se nám ten tvůj tuning knír nebude líbit, tak tě voholíme