Radimathor píše:Neni nás na ten sraz psáno nějak moc málo?? Aby to nebylo komornísakra kde jsou ostatní?
Tak se pak nedivme, až ty srazy nikdo nebude chtět organizovat a skončí to tu Radimathor píše:Neni nás na ten sraz psáno nějak moc málo?? Aby to nebylo komornísakra kde jsou ostatní?
Tak se pak nedivme, až ty srazy nikdo nebude chtět organizovat a skončí to tu mistrhroch píše:I když to u mne vypadalo letos na předčasné uzavření motosezóny - velmi rád bych se pokusil aspoň něco zvládnout.
Píši tedy do kalendáře a určitě dám vědět.
Ta větička s tím : (i bývalých) majitelů XJ - je vlastně velmi trefná.Ale asi přesnější by bylo : (i pár současných) majitelů XJ... :lol:![]()
![]()

Akorát někteří ještě nevědí JAK MOC !kodl píše:tak já se taky hlásím -1ks , od pátku do neděle. A to že chrápu už ví asi fšichni
mirekm píše:Akorát někteří ještě nevědí JAK MOC !kodl píše:tak já se taky hlásím -1ks , od pátku do neděle. A to že chrápu už ví asi fšichni
TOMMZ píše:Já jsem se docela vyspal. Jen si nepamatuju, zda jsem použil ušní ucpávky nebo ne.
mirekm píše:TOMMZ píše:Já jsem se docela vyspal. Jen si nepamatuju, zda jsem použil ušní ucpávky nebo ne.
Tak bezva, už si nemusím lámat hlavu koho ke kodlovi. Trio kodl, 107(117)kilo a TOMMZ do nejvzdálenějšího kouta
.(PS: možná se přidám, prej chrápu taky
)
TOMMZ píše:18tého jsem objednal a dnes dorazilyuž jsem ani nedoufal.

Konečně pořádný xj-čko. Už jsem myslel, že tam ta moje bude sirotek (kromě těch menších sestřiček samozřejmě)Radimathor píše:Ahoj, připiš tam ke mě, že se mnou přijede ještě jedno XJ900 s dvěma kusy osob. takže já plus dva další = 2motorky a 3lidi
Rimmon píše:Zkusim dorazit, at poznam mistni komunitu, ale nevim jestli na cely vikend, takze se objednam beze spani a pripadne vas vecer opustim nebo si zajistim spani sam. Zalezi jestli stihnu pripravit motorku - chybi mi jeste jarni udrzba a vymena pneu.
(dorazil bych nejspise i s manzelkou)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník