daket píše:mistrhroch píše:Jo jo hezký veteránek.A přistrojovku jak v letadle!
Kdyby tak každý mohl mít více motorek a neřešit místo a peníze...
- podíval jsem se na tu motoinzerci a pokud se jedná o tu tmavou moto (z Hradce Králové) XJ 550 tak vypadá moc hezky. V jakém je technickém stavu víte asi více. Pokud bych neměl trochu problém s místem tak bych o ní uvažoval jako o druhé motorce. Nemám stodolu. I když vše se dá nějak řešit. Tyto motky z osmdesátých let se mě vyloženě líbí a navíc je to XJ
- navštívil jsem Mistrhrochovi v Klášterci a chtěl bych jim tímto poděkovat za to jak se o mě postarali a za příjemě strávený večer. Pokud jste nikdy nepoznali někoho který dokáže opravit a zrenovovat třeba rozšlápnutý přehrávač mpétrojek tak to je přesně Mistrhroch. Takovou dílničku na prostoru dvakrát tři metry s regálama až do stropu kde je využitý každý centimetr čtvereční jsem v životě neviděl. Je to fantastická forma maniatismu - palec nahoru
A teď trochu z jiného soudku.
Před časem mě daket navštívil a přivezl mi starší kotoučák s bedničkama(opět velmi děkuji).-Ten mám sice uložený v dílně, ale přesto chci dokázat, že kotouče ještě nejsou "mrtvé"!
Tady je malá ukázka z mého dnešního trandění(bo mamča odjela a kocur měl pré) : http://mistrhroch.rajce.idnes.cz/CM_130