Narazil jsem na Vás v ČMN,našel web, početl a zaregistroval.
XJéčko mám už dva roky a zatím spokojenost (až na palivoměr)
Fotečku pošlu jen co přijdu jak na to, jsem takový trochu pctrdlo
Zatím mnoho šťastných kilometrů!!!
Michal
Michal píše:Zdravím všechny!
Narazil jsem na Vás v ČMN,našel web, početl a zaregistroval...
Michal píše:..
Moto ještě stále XJ ale málem jsem měl Varana. Bohužel v inzerátu vychvalovaný, nebouraný, zajetý model 05 byl "in natura" otlučený, zoxidovaný, orezlý sráč s utočenejma kilometrama, vyblitejma tlumičema, vytuněnej lepicí páskou a vázacím drátem!!! ...
Michal píše:................Míro v klubu veteránistů si o motkách nepokecáš, tam se už baví jenom o nemocech![]()
![]()

Vždyť to je přece na motce to nejdůležitější! Michal píše:Přátelé!!! Tak jsem jí dnes naposled obejmul, vyprovodil a zámával k cestě na dálný východ, bo kupec říkal, že tam unich jezdí nějaké šalinó či co![]()
![]()
![]()
No je pryč, nejsem iksjéčkař, co se mnou vyvedete??? Já doufám, že mi zachováte přízeň! Snad i pozvánka na jarní sraz by mohla dorazit?
Tak předem dík, za Vaše vyjádření!
Michal píše:Zdravím Houbičky! Jo o tomhle přátelském svazu lotrů jsem novému majiteli říkal, bude žáležet na něm. Na sraz by jsme samo přijeli, pokud bude a pokud dostanem pozvánkuale hele už ten iksjéerkař upozorňuje, že to XJ pokec
a jsem zvědav jak mu projde u Honzy, že mu přidal dvě kila
![]()
![]()
107 Míšane 107
![]()
XL zdraví XJ (i XJR)
mistrhroch píše:Jinak info pro Daketa-ze 105 to zatím kleslo na 95...takže snad už to není jateční...![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník