Michal píše:Zdravím všechny!
Narazil jsem na Vás v ČMN,našel web, početl a zaregistroval...
Michal píše:..
Moto ještě stále XJ ale málem jsem měl Varana. Bohužel v inzerátu vychvalovaný, nebouraný, zajetý model 05 byl "in natura" otlučený, zoxidovaný, orezlý sráč s utočenejma kilometrama, vyblitejma tlumičema, vytuněnej lepicí páskou a vázacím drátem!!! ...
Michal píše:................Míro v klubu veteránistů si o motkách nepokecáš, tam se už baví jenom o nemocech
Michal píše:Přátelé!!! Tak jsem jí dnes naposled obejmul, vyprovodil a zámával k cestě na dálný východ, bo kupec říkal, že tam unich jezdí nějaké šalinó či co
No je pryč, nejsem iksjéčkař, co se mnou vyvedete??? Já doufám, že mi zachováte přízeň! Snad i pozvánka na jarní sraz by mohla dorazit ?
Tak předem dík, za Vaše vyjádření!
Michal píše:Zdravím Houbičky! Jo o tomhle přátelském svazu lotrů jsem novému majiteli říkal, bude žáležet na něm. Na sraz by jsme samo přijeli, pokud bude a pokud dostanem pozvánku ale hele už ten iksjéerkař upozorňuje, že to XJ pokec a jsem zvědav jak mu projde u Honzy, že mu přidal dvě kila 107 Míšane 107
XL zdraví XJ (i XJR)
mistrhroch píše:Jinak info pro Daketa-ze 105 to zatím kleslo na 95...takže snad už to není jateční...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 117 návštevníků