Miki píše:...ale mě se prostě nelíbí ten novej hranatej gesicht ( a je to vodník což nechci ) , možná kdyby mi bylo 25 tak mě to scifi bude brát, ale v mém věku ( 39 ) se mi prostě pořád líběj ty starý klasici na který jsem koukal jako mlaďas v časákách, konečně proto mám i CB 450 S z 89.
OTIS píše:..........Mám ještě vyšší nároky a to je kulaté světlo a dva budíky ..........
mistrhroch píše:...a jen pro pořádek-měřím skoro dva metry a vážím skoro 70kg...
Miki píše:mistrhroch píše:...a jen pro pořádek-měřím skoro dva metry a vážím skoro 70kg...
pan tyčka roman tyčka ?
Miki píše:Viděl jsem xj 900 a xjr 1300 vedle sebe u toho maníka kde jsem se byl podívat. Mě se právě na xj líbí ta kapota a hlavně kardan a popravdě těch 900 považuji za svůj současný strop, nejsem sice začátečník, ale po dosavadní zkušenosti v rozmezí 50 - 450 ccm to nebudu přehánět ač mám ve svém věku již rozum, navíc cena pěkné 900 je výrazně jinde než pěkné xjr. Ale v pohodě, do jara se někde podívám naživo na tu 600 ( i přes řetěz ) a březen či duben rozhodne.
daket píše:a jen pro pořádek-měřím skoro dva metry a vážím skoro 70kg...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 209 návštevníků