PIG píše:Dalibore nemáš burčák? navečer bych se stavil a koupil něco

107 kilo píše:motka naleštěná letos poprvé v jejím dlouhým životě byla, pak jsem se ve Špindlu potkal s cisternou co umývala silnice a měl jsem blato aj v hubě pod helmou.No a od té doby jsem stihl jen namazat řetěz. NO musím si stoupnout daleko od Otise. Za prvé vedle něj vypadaj špinavě všechny XJ a za druhé mě s těch prasátek z jeho svodů bolej oči.
OTIS píše:107 kilo píše:motka naleštěná letos poprvé v jejím dlouhým životě byla, pak jsem se ve Špindlu potkal s cisternou co umývala silnice a měl jsem blato aj v hubě pod helmou.No a od té doby jsem stihl jen namazat řetěz. NO musím si stoupnout daleko od Otise. Za prvé vedle něj vypadaj špinavě všechny XJ a za druhé mě s těch prasátek z jeho svodů bolej oči.
Myslím, že vedle tvého stroje bude vypadat každé XJ krásné a mnoha majitelům to určitě zvedne sebevědomíNějaký odstrašující příklad vždycky musí být...
, který dnes ještě v motodoupěti ozdobilo náhodné setkání. Zúčastnění vědí. ( Michale hned to pošlu)

Janoš-XJ píše:Michale dík za info,aspon že tak, bo Houba má bejt napitá! Já taktéž dík za pohodovej večer a přiřazení na cimru s normálníma nocležníkama co nedělaj randál! Kamaráda z vojny jsem našel sraz 50sátníků stihl ,takže pohoda! Ale zimovat jako Daket určitě nebudu (moc teplo ,moc brzo)!!! Zatím se opatrujte Janoš.

Tebe sere jen to že ti vybil baterky že??!! 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník