PIG píše:Dalibore nemáš burčák? navečer bych se stavil a koupil něco
107 kilo píše:motka naleštěná letos poprvé v jejím dlouhým životě byla, pak jsem se ve Špindlu potkal s cisternou co umývala silnice a měl jsem blato aj v hubě pod helmou.No a od té doby jsem stihl jen namazat řetěz. NO musím si stoupnout daleko od Otise. Za prvé vedle něj vypadaj špinavě všechny XJ a za druhé mě s těch prasátek z jeho svodů bolej oči.
OTIS píše:107 kilo píše:motka naleštěná letos poprvé v jejím dlouhým životě byla, pak jsem se ve Špindlu potkal s cisternou co umývala silnice a měl jsem blato aj v hubě pod helmou.No a od té doby jsem stihl jen namazat řetěz. NO musím si stoupnout daleko od Otise. Za prvé vedle něj vypadaj špinavě všechny XJ a za druhé mě s těch prasátek z jeho svodů bolej oči.
Myslím, že vedle tvého stroje bude vypadat každé XJ krásné a mnoha majitelům to určitě zvedne sebevědomí Nějaký odstrašující příklad vždycky musí být...
Janoš-XJ píše:Michale dík za info,aspon že tak, bo Houba má bejt napitá! Já taktéž dík za pohodovej večer a přiřazení na cimru s normálníma nocležníkama co nedělaj randál! Kamaráda z vojny jsem našel sraz 50sátníků stihl ,takže pohoda! Ale zimovat jako Daket určitě nebudu (moc teplo ,moc brzo)!!! Zatím se opatrujte Janoš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 85 návštevníků