Michal píše:Do prvního příspěvku doplněny info a foto, prosím prostudovat a objednat !!!
Janoš-XJ píše:... A jestli mohu prosit tak Janoš s krátkým A děkuji. Já nejsem Kádár ....
mistrhroch píše:Já samozřejmě snahu oceňuji a nabízím pomoc v případě že by třeba zbylo nějaké jídlo.Prostě bych se obětoval v zájmu kolektivu a myslím že 107kilo by se přidal.
Jinak dovča na pátek nahlášena a jen dolaďujeme trasu(asi vyjedeme ve čtvrtek a v pátek z Třeštic by to potom k vám byl kousek(samozřejmě ti ještě zavolám).
Už se na Vás i na projížďku těšíme, bo letos z různých důvodů naježděno prd.Taky potřebuji radu od Daketa-musím do příštího roku shodit 9kg a pokud možno bez stresu... takže teď se ještě naposledy pořádně najím a pak...
daket píše:mistrhroch píše:Já samozřejmě snahu oceňuji a nabízím pomoc v případě že by třeba zbylo nějaké jídlo.Prostě bych se obětoval v zájmu kolektivu a myslím že 107kilo by se přidal.
Jinak dovča na pátek nahlášena a jen dolaďujeme trasu(asi vyjedeme ve čtvrtek a v pátek z Třeštic by to potom k vám byl kousek(samozřejmě ti ještě zavolám).
Už se na Vás i na projížďku těšíme, bo letos z různých důvodů naježděno prd.Taky potřebuji radu od Daketa-musím do příštího roku shodit 9kg a pokud možno bez stresu... takže teď se ještě naposledy pořádně najím a pak...
o úpravě prostorového řešení našich pevných chlapských postav si promluvíme v pátek u piva, kořalek, nakládaného hermelínu, brambůrek, tyčinek a hlavního chodu - směsi grilovaných mas tří barev s hranolkama a tatarkou
Michal píše:Ahoj všeci!!!
Tak jsem včera zdárně přežil závody v Pacově ale jsem otlučenej jak píšťala a takovej žlutozelenomodrý jak se pěkně vybarvuji. Nějak se to sralo, šel jsem v první rundě na tlamu ze šestého fleku 100 metrů před cílem a než jsem se pozbíral a nakopnul hajtru tak 17 místo V druhé rozjížďce jsem si natloukl ovar hned ve třetím kole a doplácal se do cíle zase sedmnáctý, no katastrofa.
Ale ke srazu:
Houba vzpomíná v posledním příspěvku nedělní oběd(co chcete v sobotu???). Pokud si dobře pamatuji, tak o něm nebyla ještě řeč ale když to nakousnul. Jestli bude zájem , mám na nedělní dopoledne připraven program. Z penzionu by jsme popojeli kousek za Chýnov a navštívili jeskyni a potom přejeli za Tábor a koukli na ZOO ( malá, pěkná, zajímavá). Tam je restaurace, kde by jsme si dali oděd a sraz by byl tímto oficiálně ukončen. Ale jak píšu, pokud bude zájem, to se dohodneme v sobotu večer.
Budu na Vás čekat v pensionu v pátek (14.9.) od 16.00 pro jistotu, kdo by snad netrefil zavolá mi 602 356 919 já ho navedu, popř. pro "érctrdlo" dojedu.
Připomínám, že na víkend je hlášeno nedobré počasí, oblačnost a přeháňky!!! Takže nenechte nepromoky doma. V případě "přepršky lokálního charakteru" se jede. V případě trvalého vydatného chcance nepojedem, v případě někdo jó, někdo né, rozhodneme hlasováním a menšina se podrobí většině a pojede nedobrovolně
Jo a nenapsal jsem co bude k obědu za polévku. Tak hovězí vývar s nudlemi, to snad nikoho neurazí (ale možná taky nenadchne ), odědnám jí pro každého, co říkáte?
Tak se budem těšit !!!
Pro nevzdálenějšího účastníka malá netypická pozornost připravena, vynulujte si tacháky.(kdo přijede přes Bratislavu, bude diskvalifikován! )
Jo! Benzín v Chýnově 37,50 v Plané 36,70, Tábor okolo 38.
mistrhroch píše: ať z toho srazíku něco máme!
-Samolepky se mi llíbí a už se těším jak je nalepím vedle Brněnských hradčan...
Michal píše:Správně!
Tommz vyhrává panáka na srazu dle vlastního výběru a tu "bouli" si s ním vyřeším
TOMMZ píše:Michal píše:Správně!
Tommz vyhrává panáka na srazu dle vlastního výběru a tu "bouli" si s ním vyřeším
Já snad toho panáka oželím, když vidím to množství padlých nejen na moravě
Michal píše:Houbičky co objednám pro Vás na sobotu? Svíce nebo řízek?
Houba píše:Michal píše:Houbičky co objednám pro Vás na sobotu? Svíce nebo řízek?
Tfakrat ršízek prosím
Michal píše:Houba O.K. dva rezně.
wenka: není problém,stav se. Večeře se bude podávat od 19.00 (co to bude jsem nechal na personálu pensionu, výběr bude ze dvou jídel) a jedna porce pro tebe se určitě najde. Nebo se jeden nabízel, že se v zájmu kolektivu obětuje
mistrhroch píše:Michal píše:Houba O.K. dva rezně.
wenka: není problém,stav se. Večeře se bude podávat od 19.00 (co to bude jsem nechal na personálu pensionu, výběr bude ze dvou jídel) a jedna porce pro tebe se určitě najde. Nebo se jeden nabízel, že se v zájmu kolektivu obětuje
...Ten daket je ale dobračisko...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 návštevníků