XVI - sraz přátel XJ - PODZIMNÍ TÁBORSKO

oraganizace srazů

Termín:

Anketa končí za 25.08.2012-11:11

14-16.9 2012
12
71%
21-23.9.2012
5
29%

Celkem hlasů : 17

Re: XVI - sraz přátel XJ - PODZIMNÍ TÁBORSKO

Příspěvekod mistrhroch » 03.09.2012-20:16

-2 x svíčková
-díky za pozdrav od Irčy
-další XJ+R no paráda a schválně jaké bude mít kufříky...
-trasa-trochu kratší by bodla, aspoň by to nebyly dostihy a bylo by dost času na kochání se při zastávkách...
Jezdím dobře-jezdím rád...až na ty starty, rozjezdy, křižovatky, přechody, parkování...
mistrhroch
XJ štamgast

Images: 16
Kraj: Ústecký
Typ XJ: XJ+R 1300
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Janoš-XJ » 03.09.2012-20:21

Ty Michale já asik na ten oběd toho 12.10.2012 nepojedu ,přeci je to jenom z ruky abych jel na gábl toliko kilometrů! A jestli mohu prosit tak Janoš s krátkým A děkuji. Já nejsem Kádár ,ten byl s dlouhým.Jinak sem docela natěšenej a zvědavej. zatím zdarec. :smt006
I muži mají své dny
Janoš-XJ
občasný přispěvatel

Images: 25
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: XL 1000 Varadero
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod daket » 04.09.2012-07:28

Michal píše:Do prvního příspěvku doplněny info a foto, prosím prostudovat a objednat !!!

- 1x vepřový řízek s bramborem na oběd
- pokud bude tak dlouhá vyjížďka tak mi to neva ale prosím o benzinku po cestě kde bude nějaká solidní cena za benál , aspoň pod třicetdevět za litr, na jM nemáme totiž pumpaře ale zlatokopy. :smt011
daket
občasný přispěvatel

Images: 4
Typ XJ: XJ 600 Diversion_Bandit 1200
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod 107 kilo » 04.09.2012-07:39

Oběd - moje milované téma - sežeru cokoliv klidně aj holej stůl, takže je to jedno klidně svíčkovou. Akorát to neříkejte mému dietnímu dozoru Daketovi :lol:
107 kilo

Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod David Houda » 04.09.2012-10:22

Tak já také hlásím 2 x svíčkovou.

Nechci do toho nikomu kecat, ale 400 Km je docela dost. Jízda ve dvou na jedné motorce a 400 Km je docela nápor, tak nevím , kam se ti vejde nějaká ta koltůru, např. ta sezka v korunách stromů.

Jinak se už těším, když tak zůstane, budu se muset zakousnout a vydržet. :D
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Kraj: Středočeský
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod Michal » 04.09.2012-13:55

Cha, chá, máte strach co, že nedáte 400 :D
Jasně jsem tam psal, že o stovku pokrátím, srabi.
Tak se i stalo. Cíl zůstane stejný a trasa povede buď z Chýnov-Třeboň (zastávka rybník Rožumberk, já teda jezdím s motkou až na hráz ale raději nebudem prudit a těch 200m popojdem)-Kaplice-Lipno-Č.Krumlov-Chýnov, což je cca 260Km, nebo aby jste nepřišli o nejhezčí úsek tak je možno: Chýnov-Č.Budějovice-D.Dvořiště-Lipno-H.Vltavice-Vimperk-Strakonice-Písek-Tábor-Chýnov ale to je cca 305 Km a asi by to bylo fakt časově hodně našponované, když počítám "stezka" tak 2 hoďky a hodinu na oběd. Rozhodnu potom po "stezce" kudy pomažem. Chci aby jsme byli nejdýl v 18.00-19.00max. zpět, dali sprchu, véču(hodina!!!) a jdem na ten turnaj.Tak asi na 99% pojedem přes ten Krumlov.
Okolo Tábora toho na projetí moc není, hory tu nejsou, jen pole, louky, pastviny a sem tam les a ňákej rybník. Na tu Šumavu musíme holt tu stovku popojet.
Dnes mi provozní sdělila kalkulaci ubytka. Jedna noc se snídaní 310 Kč, tak to skousnete,že?
Jinak jestli se nic nezměnilo tak lanovka ke stezce osm pětek a stezka stopáďo pro jednoho. Pade stojí sjezd tobogánem ale já tedy jel a je to za těch 7-8 vteřin drahý.
V pensionu(Lipno) jsem cáloval za jídlo, kafe a Birell cca 225 za jednoho (inu "turistická" oblast)
Modlím se aby klaplo počasí, nikdo nechytl po jídle průjem a vyjížďka proběhla za jedna a bylo to všechno bez problému.
Kolega z Motosportu Chýnov bude držet "hotovost" s teamovou dodávkou, kdyby se nějaká motka vysrala, stáhnem jí do Chýnova a pak se uvidí.
Malý dárek, bo jsem měl podruhý těch 25, mám připraven, sdělím po návratu z vyjížďky :)
Michal
XJ štamgast

Kraj: Jihočeský
Typ XJ: XL
Rok výroby XJ: 2006

Příspěvekod mistrhroch » 04.09.2012-14:32

Tak gratulace dědku dědku... :lol: :smt038
Jezdím dobře-jezdím rád...až na ty starty, rozjezdy, křižovatky, přechody, parkování...
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod mirekm » 04.09.2012-15:30

Janoš-XJ píše:... A jestli mohu prosit tak Janoš s krátkým A děkuji. Já nejsem Kádár .... :smt006

Já myslím, že to není podle Kádára, ale podle kolegy Jánošíka :lol: :P :-)
Dokud se mi líběj holky a motorky, tak žiju :-)
mirekm
XJ štamgast

Images: 17
Kraj: Středočeský
Typ XJ: yamaha 900 Diversion a xj 550
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Janoš-XJ » 04.09.2012-21:01

Kdo se do 12.10.2012 nevyjádří, nemá oběd :DTo píše Michal.
Ten datum mi nesedí proto píšu že na oběd v tomto termínu nepojedu! Jinak na srazu XJ jsem si nahlásil svíci ! A to je- 14.9.-15.9.2012. Honza.Možná v to vnáším chaoz ,ale tak je psáno v přízpěvku nahoře! :oops:
I muži mají své dny
Janoš-XJ
občasný přispěvatel

Images: 25
Typ XJ: XL 1000 Varadero
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod mistrhroch » 05.09.2012-06:07

Jo jo všimli jsme si - do 12.10. ...
Dědek Michal to psal když slavil těch 2x25... :wink: :lol:
Jinak my jsme málem nikam nejeli, bo mě vlastní blbostí vyhodily z technický :smt009 (malá neshodička s kabílkama, které jsem kontroloval a čistil-už asi taky stárnu a blbnu :oops: ...) ...ale už je to v cajku 8)
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod Michal » 05.09.2012-08:59

Pro pochopení: náhlásit kdo co chce k obědu potřebuji do 12.9.včetně, protože to zavolám 13.9 do pensionu, paní objedná 13.9. čerstý tovar 14.9. jí ho přivezou a 15.9 z toho budeme mít oběd.
Druhé XJR asi nepojede, nemají hlídání,budou to vědět až v pátek. Pro ty oběd neobjednávám, když přijedou, mám pro ně připravené rezervní řešení (kufry mít asi nebude, má to do Chýnova 18Km)
Je lepší si to takhle zorganizovat dopředu. Přitáhnout někam 20 lidí na jídlo a riskovat, že nebude místo, nebo jiný zádrhel, tak tomu se snažím vyhnout.
Snažil jsem se vybrat místo s trochou té "štábní kultury", tak snad budete spokojení. Za výsledek samo ručit nemohu, já vařit nebudu :)
Doufám, že alespoň oceníte mojí práci dopředu vše domluvit aby to klaplo. Pokud se vyskytne problémek budu ho flexibilně řešit ku snaze o Vaší spokojenost.
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod mistrhroch » 05.09.2012-17:07

Já samozřejmě snahu oceňuji a nabízím pomoc v případě že by třeba zbylo nějaké jídlo.Prostě bych se obětoval v zájmu kolektivu a myslím že 107kilo by se přidal. :lol:
Jinak dovča na pátek nahlášena a jen dolaďujeme trasu(asi vyjedeme ve čtvrtek a v pátek z Třeštic by to potom k vám byl kousek(samozřejmě ti ještě zavolám).
Už se na Vás i na projížďku těšíme, bo letos z různých důvodů naježděno prd.Taky potřebuji radu od Daketa-musím do příštího roku shodit 9kg a pokud možno bez stresu... :shock: takže teď se ještě naposledy pořádně najím a pak... :?
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod daket » 07.09.2012-11:19

mistrhroch píše:Já samozřejmě snahu oceňuji a nabízím pomoc v případě že by třeba zbylo nějaké jídlo.Prostě bych se obětoval v zájmu kolektivu a myslím že 107kilo by se přidal. :lol:
Jinak dovča na pátek nahlášena a jen dolaďujeme trasu(asi vyjedeme ve čtvrtek a v pátek z Třeštic by to potom k vám byl kousek(samozřejmě ti ještě zavolám).
Už se na Vás i na projížďku těšíme, bo letos z různých důvodů naježděno prd.Taky potřebuji radu od Daketa-musím do příštího roku shodit 9kg a pokud možno bez stresu... :shock: takže teď se ještě naposledy pořádně najím a pak... :?

o úpravě prostorového řešení našich pevných chlapských postav si promluvíme v pátek u piva, kořalek, nakládaného hermelínu, brambůrek, tyčinek a hlavního chodu - směsi grilovaných mas tří barev s hranolkama a tatarkou :lol: :smt006
daket
občasný přispěvatel

Příspěvekod Houba » 07.09.2012-18:51

Tak já rovnou hlásím, že nedělního oběda se nezůčastníme, bo plánujeme vyrazit kolem 10-11hod.
Jinak motorka je čerstvě po výměně oleje, svíček, seřízení ventilů a karbců, takže si to jenom přede a už se těší :)
Yamaha XJ 600 (N)ejhezčí
Houba

Images: 8
Kraj: Zlínský
Typ XJ: XJ 600N

Příspěvekod Michal » 10.09.2012-08:35

Ahoj všeci!!!
Tak jsem včera zdárně přežil závody v Pacově ale jsem otlučenej jak píšťala a takovej žlutozelenomodrý jak se pěkně vybarvuji. Nějak se to sralo, šel jsem v první rundě na tlamu ze šestého fleku 100 metrů před cílem a než jsem se pozbíral a nakopnul hajtru tak 17 místo :roll: V druhé rozjížďce jsem si natloukl ovar hned ve třetím kole a doplácal se do cíle zase sedmnáctý, no katastrofa.
Ale ke srazu:
Houba vzpomíná v posledním příspěvku nedělní oběd(co chcete v sobotu???). Pokud si dobře pamatuji, tak o něm nebyla ještě řeč ale když to nakousnul. Jestli bude zájem , mám na nedělní dopoledne připraven program. Z penzionu by jsme popojeli kousek za Chýnov a navštívili jeskyni a potom přejeli za Tábor a koukli na ZOO ( malá, pěkná, zajímavá). Tam je restaurace, kde by jsme si dali oděd a sraz by byl tímto oficiálně ukončen. Ale jak píšu, pokud bude zájem, to se dohodneme v sobotu večer.
Budu na Vás čekat v pensionu v pátek (14.9.) od 16.00 pro jistotu, kdo by snad netrefil zavolá mi 602 356 919 já ho navedu, popř. pro "érctrdlo" dojedu.
Připomínám, že na víkend je hlášeno nedobré počasí, oblačnost a přeháňky!!! Takže nenechte nepromoky doma. V případě "přepršky lokálního charakteru" se jede. V případě trvalého vydatného chcance nepojedem, v případě někdo jó, někdo né, rozhodneme hlasováním a menšina se podrobí většině a pojede nedobrovolně :D
Jo a nenapsal jsem co bude k obědu za polévku. Tak hovězí vývar s nudlemi, to snad nikoho neurazí (ale možná taky nenadchne :) ), odědnám jí pro každého, co říkáte?
Tak se budem těšit !!!
Pro nevzdálenějšího účastníka malá netypická :D pozornost připravena, vynulujte si tacháky.(kdo přijede přes Bratislavu, bude diskvalifikován! :P )
Jo! Benzín v Chýnově 37,50 v Plané 36,70, Tábor okolo 38.
Naposledy upravil Michal dne 10.09.2012-12:18, celkově upraveno 1
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod mistrhroch » 10.09.2012-09:02

daket píše:
mistrhroch píše:Já samozřejmě snahu oceňuji a nabízím pomoc v případě že by třeba zbylo nějaké jídlo.Prostě bych se obětoval v zájmu kolektivu a myslím že 107kilo by se přidal. :lol:

o úpravě prostorového řešení našich pevných chlapských postav si promluvíme v pátek u piva, kořalek, nakládaného hermelínu, brambůrek, tyčinek a hlavního chodu - směsi grilovaných mas tří barev s hranolkama a tatarkou :lol: :smt006

Ok promluvíme a ještě má mamča prosbu-zda by si nevzal dvě flanděry těch dobrých vín co prej měla od vás.Buď vyměníme za legendu Ostravského kahana, nebo zaplatíme :lol: (Jo a sprite si seženu sám... :lol: :lol: )
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod Michal » 10.09.2012-12:16

Ještě chci poděkovat Mistrhrochovi za nabízenou pomoc, to beru!!! Samozřejmě v opačném případě, že by nějaká porce chyběla se v zájmu kolektivu obětuje také a místo oběda se půjde projít, já mu pak koupím bagetu na pumpě :D :D :D
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod mistrhroch » 10.09.2012-20:15

Michal píše:Ahoj všeci!!!
Tak jsem včera zdárně přežil závody v Pacově ale jsem otlučenej jak píšťala a takovej žlutozelenomodrý jak se pěkně vybarvuji. Nějak se to sralo, šel jsem v první rundě na tlamu ze šestého fleku 100 metrů před cílem a než jsem se pozbíral a nakopnul hajtru tak 17 místo :roll: V druhé rozjížďce jsem si natloukl ovar hned ve třetím kole a doplácal se do cíle zase sedmnáctý, no katastrofa.
Ale ke srazu:
Houba vzpomíná v posledním příspěvku nedělní oběd(co chcete v sobotu???). Pokud si dobře pamatuji, tak o něm nebyla ještě řeč ale když to nakousnul. Jestli bude zájem , mám na nedělní dopoledne připraven program. Z penzionu by jsme popojeli kousek za Chýnov a navštívili jeskyni a potom přejeli za Tábor a koukli na ZOO ( malá, pěkná, zajímavá). Tam je restaurace, kde by jsme si dali oděd a sraz by byl tímto oficiálně ukončen. Ale jak píšu, pokud bude zájem, to se dohodneme v sobotu večer.
Budu na Vás čekat v pensionu v pátek (14.9.) od 16.00 pro jistotu, kdo by snad netrefil zavolá mi 602 356 919 já ho navedu, popř. pro "érctrdlo" dojedu.
Připomínám, že na víkend je hlášeno nedobré počasí, oblačnost a přeháňky!!! Takže nenechte nepromoky doma. V případě "přepršky lokálního charakteru" se jede. V případě trvalého vydatného chcance nepojedem, v případě někdo jó, někdo né, rozhodneme hlasováním a menšina se podrobí většině a pojede nedobrovolně :D
Jo a nenapsal jsem co bude k obědu za polévku. Tak hovězí vývar s nudlemi, to snad nikoho neurazí (ale možná taky nenadchne :) ), odědnám jí pro každého, co říkáte?
Tak se budem těšit !!!
Pro nevzdálenějšího účastníka malá netypická :D pozornost připravena, vynulujte si tacháky.(kdo přijede přes Bratislavu, bude diskvalifikován! :P )
Jo! Benzín v Chýnově 37,50 v Plané 36,70, Tábor okolo 38.

-Tak 17 z 15 to zas není tak špatné... :lol: Jo a musíš hodně papat abys byl silný a udržel se v sedle... :wink:
-Moc by mě zajímalo kdo bude nejvzdálenější-pořád mám ještě místo na poličce na další pohár...Ale mým kličkujícím kilometrům bych moc nevěřil...
-Ještě bych dal další soutěž o největší a nejtěžší kufry a nejlepší fotomomentku... 8).A pokud přijede Janoš z krátkým "a"-tak ještě o neprďavější výfuky... :lol: -bo ten zvuk byl opravdu brutálně prďácký. :D
-A taky doufám že nebude veliký chcanec, ať z toho srazíku něco máme!
-Samolepky se mi llíbí a už se těším jak je nalepím vedle Brněnských hradčan... :lol: :lol: :lol:
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod Michal » 11.09.2012-07:20

mistrhroch píše: ať z toho srazíku něco máme!
-Samolepky se mi llíbí a už se těším jak je nalepím vedle Brněnských hradčan... :lol: :lol: :lol:

Ty vole to bude monokl, počkej až se na tebe sesypou :D :D :D

Houbičky co objednám pro Vás na sobotu? Svíce nebo řízek?
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod TOMMZ » 11.09.2012-08:55

Oni pojedou i v sobotu v 10 :lol: :lol: :lol:

Polívka OK. Mám asi optimistickou předpověď, bo na té mojí oblíbené hlásí na pátek 19stC a jasno.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat

Příspěvekod Michal » 11.09.2012-11:28

Tak ubytko zaplaceno 13 lidí.
Prohlédl jsem pokoj, čistý, lednice, rychlá konvice, kus kuch. linky s dřezem, wc, sprcha, umyvadlo, televize, kód WiFi Vám řeknu v pátek osobně. Všechny jsou nekuřácké, hulit možno před pokojem na zastřešené pavlači, popelník tam je.
Teď vezu motku k motodoktorovi na seřízení podtlaků abych Vám stačil :D a vyměnil jsem brzdovku aby jsem to ubrzdil :D
Bacha Mistrhroch až pojedeš k nám je v úseku Nuzbely-Radenín past od silničářů v podobě nástřiku a jemné šotolinky!!!!! Teď v sobotu tady projížděl cyklistický závod a vykrešovalo se tam 12 lidí!
Tak koukejte přívézt slušnější počasí!
Jo účastník z nejdál pohár nedostane, ten to není :D
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod TOMMZ » 11.09.2012-12:51

Michal píše:Správně!
Tommz vyhrává panáka na srazu dle vlastního výběru a tu "bouli" si s ním vyřeším :D

Já snad toho panáka oželím, když vidím to množství padlých nejen na moravě :shock:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat

Příspěvekod mistrhroch » 11.09.2012-14:36

TOMMZ píše:
Michal píše:Správně!
Tommz vyhrává panáka na srazu dle vlastního výběru a tu "bouli" si s ním vyřeším :D

Já snad toho panáka oželím, když vidím to množství padlých nejen na moravě :shock:

Malej kvalitní rumíček, nebo malá vodečka ze šestilitrové láhve :smt091 tě přece nepoloží... :lol: :smt009 :smt078
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod Houba » 11.09.2012-15:17

Michal píše:Houbičky co objednám pro Vás na sobotu? Svíce nebo řízek?

Tfakrat ršízek prosím :-D
Yamaha XJ 600 (N)ejhezčí
Houba

Images: 8
Kraj: Zlínský
Typ XJ: XJ 600N

Příspěvekod wenka » 11.09.2012-18:29

Stavil bych se na chvilku v pátek. Jen tak na přátelský pokec a potom domů. Mám to kousek,takže ubytování nežádám.
wenka

Typ XJ: 600 S diversion

Příspěvekod PIG » 11.09.2012-20:19

Houba píše:
Michal píše:Houbičky co objednám pro Vás na sobotu? Svíce nebo řízek?

Tfakrat ršízek prosím :-D

s tatajkou? s khečupem? :D
čistaphadesát :D
děěkchuji nheumim čhéski, ne ne
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Michal » 12.09.2012-06:52

Houba O.K. dva rezně.
wenka: není problém,stav se. Večeře se bude podávat od 19.00 (co to bude jsem nechal na personálu pensionu, výběr bude ze dvou jídel) a jedna porce pro tebe se určitě najde. Nebo se jeden nabízel, že se v zájmu kolektivu obětuje :lol: :lol: :lol:
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod mistrhroch » 12.09.2012-10:33

Michal píše:Houba O.K. dva rezně.
wenka: není problém,stav se. Večeře se bude podávat od 19.00 (co to bude jsem nechal na personálu pensionu, výběr bude ze dvou jídel) a jedna porce pro tebe se určitě najde. Nebo se jeden nabízel, že se v zájmu kolektivu obětuje :lol: :lol: :lol:

...Ten daket je ale dobračisko... :lol: :lol: :lol:
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod daket » 13.09.2012-06:11

mistrhroch píše:
Michal píše:Houba O.K. dva rezně.

...Ten daket je ale dobračisko... :lol: :lol: :lol:

no nejsem ten co se nabízel pro případ nouze o jídlo ale bez večeře se klidně obejdu. Dám si o dvě piva víc :D :smt006
daket
občasný přispěvatel

Příspěvekod mistrhroch » 13.09.2012-08:49

Já věděl, že se z toho žrádla vykroutím... :lol: :wink:
Jinak jestli bude nějaké to vínko od Vás-koupíme(mamča by měla zájem).V kufrech určitě nějaké místo najdu.

Doufám, že stihnu hodně momentek bo baterku do foťáku jsem už koupil,ale utekla mi kamera-škoda, tak příště!
Vyjet chceme dneska po práci, ale počasí zatím u nás nic moc.Zítra potom přesun do 14:00 do Radenína za Michalem a pak se děj vůle boží... :smt091
mistrhroch
XJ štamgast

PředchozíDalší

Zpět na Srazy