David Houda píše:Tak to zatím vypadá dobře, snad budu mít volna na sraz, možné tedy neklapne neděle, ale v sobotu zatím pevně věřím.
Tak jsem si tak říkal, jedu na sraz poprvé, je slušností přivést nějakou lahev šňapsu, nebo něco podobného?
Michal píše:Tak jsem se právě vrátil z jednání ohledně ubytování. Dohodnuto zde: http://www.pensionchynov.cz/, můžete si prohlédnout. kapacitně jsme O.K., je ještě pár míst volných, tuším jeden čtyřlůžkový a v zásobě mám jeden volný pokojík u nás doma pro Mistrahrocha za 1.500 Kč bez jídla a pití. Vlaďka to má grátis je to slušné děvče a nemá připomínky ohledně tlumičů na doraz .
Michal píše:Sólisté Daket, 107 kilo, Honza, Otis, Tommz, Dos, Mahomaho a Kodl vychází přesně na dva čtyřlůžáky,
kodl píše:to Mahomaho -si děláš prdel....
- lituju ty co se mnou budou na pokoji, když piju, chrápu víc než obvykle...
- večeře určitě i pro mě.
Michal píše:Chtělo to trochu přemlouvání a vysvětlování, protože jak slyšeli sraz motorkářů, tak moc nadšení nebyli. Po ujištění, že nepřijede hafo potetovaných individuí, svolili.
OTIS píše:Michal píše:
Tak svolili..., to je přístup k zákazníkovi Další takoví co nemají zájem o hosty Kde na tom byli, že když přijedou lidi na motorkách, tak musí mět automaticky předsudky?! Ať jsou to potetovanci s dlouhýma vlasama nebo jakýkoliv jiní... Vsadím se, že bandu romských občanů by si ani náznakem nedovolili odmítnout.
Houba píše:večeři na pátek: ANO
bowling: jasně!
P.S.
co je to ten bowling?
daket píše:Houba píše:večeři na pátek: ANO
bowling: jasně!
P.S.
co je to ten bowling?
Bowling je odvozen od slovíčka bowl což znamená v angličtině mimo jiné kalíšek , takže jde chlastání - to zvládneš ,neboj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků