XVI - sraz přátel XJ - PODZIMNÍ TÁBORSKO

oraganizace srazů

Termín:

Anketa končí za 25.08.2012-11:11

14-16.9 2012
12
71%
21-23.9.2012
5
29%

Celkem hlasů : 17

XVI - sraz přátel XJ - PODZIMNÍ TÁBORSKO

Příspěvekod Michal » 11.07.2012-10:56

Termín: 14.-16.9.2012
Souřadnice GPS :49°24'49.684"N, 14°48'43.077"E
Chýnov Nádražní ul. 316
http://www.pensionchynov.cz/

Tak jsem se právě vrátil z jednání ohledně ubytování. Dohodnuto zde: http://www.pensionchynov.cz/, můžete si prohlédnout. kapacitně jsme O.K., je ještě pár míst volných, tuším jeden čtyřlůžkový a v zásobě mám jeden volný pokojík u nás doma pro Mistrahrocha za 1.500 Kč bez jídla a pití. Vlaďka to má grátis je to slušné děvče a nemá připomínky ohledně tlumičů na doraz :D .
Tak a teď k plánu.
Příjezd bude ( na 99%)v pátek 14.9.2012 v odpoledních-podvečerních hodinách. Kdo bude chtít večeřet na pensionu, tak mi to prosím nahlašte, musím to objednat!!! Nikdo se nebude cestou flákat aby přijel v 23.00 !!!
Pro každého bude připraven welcome drink!!! Na každou motorku bude předána samolepka(návrh už je, tisknout se budou týden před srazem). Děkuji 107 kilo za nabídku ale našel jsem v okruhu svých známých grafika a odvedl hezkou práci, budete čumět. Žižka tam je!
Na páteční večer mohu objednat jednu nebo obě dráhy, tak mi písněte jestli je zájem o hru !!!
Páteční večer bude seznamka (kdo se nezná) volná zábava, popř. bowling. Povolené budou pouze diskuze s mototématikou, témata práce a politika jsou pod pokutou rundy velkejch tajtrdlíků zakázaná!
V sobotu budíček tak aby jste stihli snídani od 08.00 do 09.00. Nejdéle v 09.30 se vyráží na vyjížďku (trasu vymyslím v pátek večer :) ).
Po plánovaném návratu okolo 18-19.00 večeře a budou objednány obě dráhy na turnaj v bowlingu!!! Pro vítěze je připravena láhev teplého šampíka, pod podmínkou, že ji do sebe hrkne na ex!
Nedělě snídaně ve stejný čas jak v sobotu, tak vstanou i ti společensky víc unavení a do 10.00 opuštění pensionu.
Pokud budete chtít jet hned domů,možno ale mohu připravit i program na nedělní dopoledne (Chýnovská jeskyně,ZOO Tábor, hrad Kámen, hrad Choustník, muzeum motorových kol, atd...) tak jak chcete, napište, komunikujte!!!
Přihlášky uzavírám v sobotu 1.9.2012 a musím zaplatit ubytování, tak kdo to po tomhle termínu odpíská, vykešuje mi to ve zlatě na konto !!!
Páry : Mirek + 1, Houba+ 1,(David + 1) mají dvoulůžák. Mistrhroch s Vlaďkou jestli jim to neva tak předběžně u nás.
Sólisté Daket, 107 kilo, Honza, Otis, Tommz, Dos, Mahomaho a Kodl vychází přesně na dva čtyřlůžáky, dohodnou se na místě podle toho kdo jak v noci chrápe tak se rozdělí.
David je v závorce, v případě potřeby můžou přespat doma, maj to kousek a lupnem tam Hrochovi.
Tak ještě jednou: 1) nahlásit zájem o protažení těla v pátek večer při bowlingu
2) nahlásit kdo bude večeřet v pátek na pensionu ( předpokládám, že všichni)
Když se ještě přihlásí víc lidí, budem to muset přesunout na Knížečák ale je to jiný level :(
Motorky budou zaparkované naproti pensionu u mého kamaráda v zamčeném dvoře. Zamkne se večer, odemkne v sedm ráno. Je to zároveň autoservis, tak komu se povolí cestou šroubek, bude za úplatu přitažen.
Ještě se poohlédnu po místě na oběd při vyjížďce.
Připomínky, návrhy, nebo něco nejasného ????
Adresa pensionu: Chýnov Nádražní ul. 316 GPS :49°24'49.684"N, 14°48'43.077"E
Pension nemá klasickou restauraci, dělají jen pár obědů, vše ostatní je na objednávku. Bývalo to jen "sportoviště", pak přibyl bar a kuchyně. Ubytování je to ale v mém okolí na nejslušnější úrovni. Chtělo to trochu přemlouvání a vysvětlování, protože jak slyšeli sraz motorkářů, tak moc nadšení nebyli. Po ujištění, že nepřijede hafo potetovaných individuí, svolili.
Pokud bude mít většina z Vás nějaký speciální požadavek na jídlo, myslím, že je možné to s obsluhou domluvit (když třeba 55% bude pro buchtičky se šodó)
Po uzávěrce přihlášek mám domluvenou schůzku s provozní, kde nahlásím festovní počet účastníků a chtěl jsem od ní kalkulaci ubytování na jednoho, dvě noci a dvě snídaně. Večeře bude platit každý obsluze.
Snídaně jsem domluvil formou "švédských stolů".
Kvalitu jídla i obsluhy nejsem schopen ovlivnit, nejedl jsem tam ale stížnosti jsem neslyšel.
K "násřelu" plánu nedělního dopoledne, co se svézt na velbloudovi, nechcete??? Nebyl by to problém.

Zakládám nové téma ale teda pod nátlakem :D
Jako správný demokrat nabízím dva termíny kdy by bylo možno sraz uspořádat.
Kdo je pro 14-16.9 2012 ???
Nebo 21-23.9.2012 ???
Ostatní víkendy v září bojuji o motokrosové body :wink:
Nafrkám Vás na zahradu pod stan a vyjížďka bude mít 600 kiláků, bejci.
Ne, dělám si legraci.
V případě větší účasti to vidím na ubytko v areálu kempu Knížecí rybník (je na netu, tak si ho naklikejte), kdyby nás bylo jako v Brně, tak jsou i jiné možnosti ale nebudu prozrazovat, stejně nemám ještě důkladně probádáno.
Vyjížďku Vám naplánuji, můžete posílat návrhy co chcete vidět. Temelín, Hluboká, Budějky, Krumlov, Třeboň, Lipno, no je tady toho dost, já ty návrhy potom hodím do koše a udělám to po svém :D :D :D
Tak se vyjadřujte!
Připomínám ještě větu z filmu "Marečku podejte mi pero" BĚDA VÁM JESTLI MI TO NEPŮJDE !!!!!!!

Přihlášeni:

Michal + batůžek
Mistrhroch + batůžek

David + batůžek

Mirekm + batůžek
Houba + batůžek
DOS + batůžek

Daket
107 kilo
Honza
Otis
Tommz
Kodl
Jánoš na páteční pokec a sobotní snídani pod podmínkou, že nespí s Kodlem :smt011

Modrý team spí u nás, žlutý přijede jen na vyjížďku, nechce blokovat pokoj tak nebude vodič popíjet(batůžek může :smt030 :smt026 ) a pojedou spát dom. K Dosovi připsán batůžek, tak to akorát klapne na tři dvoulůžáky, stejně jich víc není. Objednám k tomu dva čtyřlůžkové a jedna postel tam zůstane volná, kdyby se náhodou ještě někdo probudil.
Trasu jsem už třikrát zkrátil a furt je to cca 400 Km, ještě to nějak o stovku pokrátím.
6763
6762
Včera jsem projel předpokládanou trasu vyjížďky. Cílem bude "Stezka v korunách stromů" na Lipně. Plánoval jsem dolétnout do Tábora a udělat na hlavním náměstí u kašny srazové hromadné foto, bohužel v tomto termínu se konají "Táborské slavnosti" vjezd do centra je zakázán, vstup pouze za poplatek :smt011 . Pokud se vybatolíme včasně od pensionu, dojedem se podívat na zajímavou technickou památku: řeťezový most ve Stádlci a budem pokračovat na Lipno. Když vyjedem později, tak most vynecháme a přesunem se po hlavní E55 přes Budějovice, Kaplici na Dolní Dvořiště, kde uhneme před hranicí na Vyšší Brod a Lipno. Podle času si dáme tu "stezku", nebo oběd v pensionu, který se otevře pouze pro nás. Pokračovat budem přes Volary, Lenoru do Horní Vltavice, kde opět podle času pojedem buď rovnou přes Vimperk, Volyni, Srakonice a Písek zpět, nebo možná stačíme ještě okruh přes Borovou Ladu a Kašperky, Vimperk nebo zadem přes Vacov, Nihošovice, Strakonice.
Včera teda dost ziminka a mlha jako prase :(
Já jel včera přes Třeboň, Borovany, Trhové Sviny ale "batůžek" to ohodnotil jako nezáživné a že Vás to nebude bavit. Zastávek u zajímavostí by se nechalo udělat hafo ale potřebovali by jsme tam courat tak tři dny. Vyjížďka je od slova jezdit, tak pojedem, školní výlet od muzea k hradu, zámku a pod. můžem udělat jindy, no já Vás varoval :)
Potřebuji objednat ten oběd. Paní majitelka to otevře jen pro nás a můžeme si vybrat co chceme uvařit. Já jsem navrhl na výběr dvě jídla a to : vepřový smažený řízek s bramborem, nebo svíčkovou na smetaně s houskovým knedlíkem. Tak kdo chce řízek a kdo svíčkovou ??? Irenka měla včera svíci a ohodnotila jí dobře, chutnala. Já papal panenku(200g) na žampionech a taky dobrý!
Můžu i změnit, jestli Vás třeba deset bude chtít guláš(kráva nebo prase???), stačí říct, teda napsat.
Kdo se do 12.10.2012 nevyjádří, nemá oběd :D
Kodl, Jánoš a Tommz se ještě nevyjádřili k té páteční večeři po příjezdu, tak nahlásit prosím!!!
Objednávka ubytování !!!UZAVŘENA!!!, zbylo jedno volné místo v čtyřlůžkovém pokoji.
Na vyjížďku se hlásí ještě Irenky známí, prý taky Yamaha, velká, určitě XJ a obsah asi 1200 nebo 1300, takže jasný XJR,Hrochu nebudeš sám...
Jo a Irča zdraví Vlaďku, jsem to posledně vynechal a dostal vynadáno :D .
Naposledy upravil Michal dne 03.09.2012-08:11, celkově upraveno 15
Michal
XJ štamgast

Images: 10
Kraj: Jihočeský
Typ XJ: XL
Rok výroby XJ: 2006

Re: XVI - sraz přátel XJ - PODZIMNÍ TÁBORSKO

Příspěvekod TOMMZ » 11.07.2012-11:18

Přidal jsem k termínu anketu viz. výše. Já jsem pro Lipno-Šumavu, když vyjde počasí, tak tamní silničky stojej za projetí.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod David Houda » 11.07.2012-21:11

Tak to je super, konečně sraz nedaleko mého bydliště. Do současné doby mého působení na xj-foru jsem nebyl na žádné srazu, ale když to budu mít za chalupou tak se budu muset donutit. Už se těším. :D
David Houda
častý přispěvatel

Kraj: Středočeský
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod 107 kilo » 12.07.2012-09:23

Ahoj

Jsem pro druhej termín. udělám zdarma nálepky. vidím to na žížku na Xj :lol: Pokud chceš michale něco konkrétního dej vědět) už těším jak malej jarda. motka je po GO (opět jsem ju ale nevyčistil) budu si před srazem muset vzít dovolenou abych mohl vyčistit po tom co jsem viděl minule ty nablejskance. Letos mám opět více kilometrů na skůtru ba se mi v tom vedru nechce do hader. Už aby tady začalo pršet v Brně zatím vidíme déšť jen v televizi.
107 kilo

Images: 4
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N

Příspěvekod daket » 12.07.2012-10:19

zdravím
- termín konání je mi jedno, přispůsobím se
:smt006
- vyspím se třeba na zemi ve spacáku ale na vyjížďce musí být nějaký větrný mlýn :D :D
daket
občasný přispěvatel

Typ XJ: XJ 600 Diversion_Bandit 1200
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod kodl » 12.07.2012-12:28

mě by nízkonákladovost taky nevadila... (aspoň zůstane víc peněz na pivo a benzín.)
kodl
XJ štamgast

Images: 7

Příspěvekod mistrhroch » 12.07.2012-18:53

Kdykoliv-kdekoliv, hlavně bašta, bo hladovýmu se blbě jezdí... :lol:
Kufry a foťák připraven!
Dnes jsem s pláčem poslal tři starší kufry do světa :oops: Ale ty veliké mi zůstaly!!! :wink: :lol:
Jezdím dobře-jezdím rád...až na ty starty, rozjezdy, křižovatky, přechody, parkování...
mistrhroch
XJ štamgast

Images: 16
Kraj: Ústecký
Typ XJ: XJ+R 1300

Příspěvekod Michal » 13.07.2012-07:21

Hoy!
Tak já by jsem Vás poprosil o náhlášení účasti a uzavírku udělám 14 dnů před srazem.
Předběžně budu zatím počítat s naplánováním vyjížďky na tu Šumavu. Proložíme to nějakou kulturou, muzeum, zámek, hrádek, vyhlídka. Oblast mám celkem projetou, bo tam courám furt ale fufrník mlýn jsem tam neviděl, tak sorry Daket, příští sraz uvaříme v Holandsku :)
Samolepky uvítám, to je fajn, na vzhledu pak zapracuju a návrh ti pošlu(107 kilo).
Na jaře jsem v Táboře potkal XJ 600 červená ve dvou, nebylo to ze Sedlec-Prčice? Jinak tam zdravím, jezdil jsem nedaleko trénovat do Kvasejovic na MX trať. Dneska je tuším asi zavřená, nebo funguje?
Jsem rád, že o fotodokumentaci bude postaráno, jen prosím na každé zastávce udělat "pouze" 200-300 snímků aby jsme se moc nezdržovali :D
Kdo se přihlásí a bude to chtít na poslední chvíli zrušit, platí storno poplatek 1l Fernet, či jiného 40% odmašťovače, jasný ? :lol:
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod PIG » 13.07.2012-08:12

To zas bude prča :D
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod mistrhroch » 13.07.2012-08:42

S baťúžkem se rádi hlásíme a bodama vyjížďky se necháme překvapit!
Bo minule jsme sice něco spolu objeli, ale pamatuji si jen, že jsem něco papal z grilu, něco bumbal z několika butylek a pak už jen kolotoč... :lol: :lol: :wink:
Mamča zdraví Irču :smt006
Jezdím dobře-jezdím rád...až na ty starty, rozjezdy, křižovatky, přechody, parkování...
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod David Houda » 13.07.2012-09:21

Michal píše:Hoy!
Tak já by jsem Vás poprosil o náhlášení účasti a uzavírku udělám 14 dnů před srazem.
Předběžně budu zatím počítat s naplánováním vyjížďky na tu Šumavu. Proložíme to nějakou kulturou, muzeum, zámek, hrádek, vyhlídka. Oblast mám celkem projetou, bo tam courám furt ale fufrník mlýn jsem tam neviděl, tak sorry Daket, příští sraz uvaříme v Holandsku :)
Samolepky uvítám, to je fajn, na vzhledu pak zapracuju a návrh ti pošlu(107 kilo).
Na jaře jsem v Táboře potkal XJ 600 červená ve dvou, nebylo to ze Sedlec-Prčice? Jinak tam zdravím, jezdil jsem nedaleko trénovat do Kvasejovic na MX trať. Dneska je tuším asi zavřená, nebo funguje?
Jsem rád, že o fotodokumentaci bude postaráno, jen prosím na každé zastávce udělat "pouze" 200-300 snímků aby jsme se moc nezdržovali :D
Kdo se přihlásí a bude to chtít na poslední chvíli zrušit, platí storno poplatek 1l Fernet, či jiného 40% odmašťovače, jasný ? :lol:

Tak to je docela možné, do Tábora jezdím docela často. Jinak když je v plánu ta Šumava, myslím si, že velice zajímavé místo snad pro každého je třeba tady: http://www.stezkakorunamistromu.cz/ je to něco obdobného co už mají v Bavorském lese (zde pro představu více fotek) http://www.baumwipfelpfad.by/bwp_cz/index.php. Jinak si v práci zamlouvám dovolenou a budu se snažit přejet. Už se velice těším. :lol:

Jinak předběžně potvrzuji účast, já + baťůžek a naše XJ600N (David a Verča)
David Houda
častý přispěvatel

Typ XJ: XJ 600 N

Příspěvekod mahomaho » 14.07.2012-15:16

PIG píše:To zas bude prča :D

coo :shock: piča?? jo prča , jsem starej a hovno už vidím..
život je cesta, čím dál tím líp
mahomaho
XJ štamgast

Images: 36
Typ XJ: kdysi xj900 diversion
Rok výroby XJ: 1996

Příspěvekod mirekm » 14.07.2012-17:58

Ahoj,
jsem rád, že Michal dobrovolně podlehl a Hurá na Tábor! Tímto se tedy hlásím - já + batůžek + 1 origo xj900S Diversion. Ubytování beru jaké bude, na stravu žádné zvláštní nároky, první termín vyhovuje, na Šumavu se rád opět podívám. Akorát doufám, že neplánuješ vyjížďku po motokrosových tratích :-)! Rád vás zase uvidím, BANDO!
Dokud se mi líběj holky a motorky, tak žiju :-)
mirekm
XJ štamgast

Images: 17
Typ XJ: yamaha 900 Diversion a xj 550
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod PIG » 15.07.2012-20:46

mahomaho píše:

Ty už se hlavně někde ukaž strécu!
Nebo se ozvi až budeš brázdit náš brněnské konec, dáme spicha!
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Honza » 16.07.2012-11:21

Termín je mi lhostejný, mám to za rohem a tak se už těším.
Hlásím jednu osobu.
Honza

Images: 8
Typ XJ: XJ6 Diversion
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod mahomaho » 21.07.2012-17:29

PIG píše:
mahomaho píše:

Ty už se hlavně někde ukaž strécu!
Nebo se ozvi až budeš brázdit náš brněnské konec, dáme spicha!

ci kráso.. letos su úplně marný, na tacho něco přes 1000km... :roll:
život je cesta, čím dál tím líp
mahomaho
XJ štamgast

Images: 36
Typ XJ: kdysi xj900 diversion
Rok výroby XJ: 1996

Příspěvekod Radimathor » 23.07.2012-08:26

Hlasoval jsem pro 21-23.9. neb ten předchozí víkend má kamarád svatbu jak řemen a tam nemohu chybět.
Všudezdejší
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Příspěvekod Michal » 24.07.2012-07:04

Hoy přátelé!
Tak jsem včera provedl průzkum lokality Lipno a protáhl tam odpoledne babičku,(myslím tím motorku :D ) ale batůžek byl taky :wink:
Stezka " v korunách stromů" je docela zajímavá ale objektivně to nemohu posoudit, bo se mně pokoušela rodina v neděli zbavit a k narozkám jsem dostal let na paraglindikovém kluzáku a kochal se nad Táborem v třistametrové výšce a tak mi včera ta čtyřicetimetrová vyhlídková věž připadala jak větší štokrle :)
Paking je dole grátis, lanovkou tam a zpět (motoalpinista, pamatujete?) za osm pětek, stezka 150 mincí a Míša si dal za pade sjezd dolů tobogánem, batůžek odmítl, nezdála se mu ta roura bezpečná. Celkem přijatelné, no a panoramata, prostě Šumava.Ale můžu to do vyjížďky zakomponovat. Pořád je to lepší než Kašperk, popř. Javorník a pod... Hezčí je cesta z Krumlova zadem na Větřní ale je to soft enduro, lepší povrch je na Černou.
Objevil jsem možnost ubytka v Chýnově na bowlingu,připadá mi lepší než ten Knížečák ale chtějí fest domluvu měsíc předem, tak prosím "váhače" aby se rozhodovali rychle. Zatím je nás tuším asi 12, tak na tenhle počet myslím není zatím potřeba někde objednávat oběd extra.
Termín bude zvolen podle ankety, tak sorry Radimátor jestli ti termín neklapne ale většina je většina.
Doufám, že bude dobré počasí, v případě nějakých přírodních katastrof to posunem.
Září by mělo být klidnější, bo včera tam byla vysoká hustota povykujících parchantů, cyklistů a jiné turistické havěti, nám motorkářům překážející :D :lol: :)
Tak šup, šup nahlašovat účast bando !!!
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod OTIS » 24.07.2012-07:43

Hlásím se :smt006
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod 107 kilo » 13.08.2012-20:14

Ňáký mrtvo ohledně srazu.to jste všichni na dovolené nebo co?
107 kilo

Příspěvekod TOMMZ » 14.08.2012-07:55

Jelikož tu moji si stále nikdo nevzal, tak se taky hlásím :D
TOMMZ
Site Admin

Příspěvekod DOS » 14.08.2012-21:38

Ahoj. Čekám jak dopadne termín. Můžu jen ten první. (odhlasováno) :smt006
DOS
občasný přispěvatel

Images: 13
Kraj: Královehradecký
Typ XJ: XJ 550 XL700V
Rok výroby XJ: 1981

Příspěvekod Michal » 15.08.2012-09:11

Doplnil jsem Dose, nepřepokládám, že by se zásadně hlasování o termínech změnilo.
Příští týden zamakám na samolepkách, naplánuji a v případě slušného počasí projedu trasu (Šumava).
Víkend před srazem mě čeká Pacovský propad, kam teď jezdím pilovat skok zvaný smrťák(hádejte proč), tak doufám, že to nedopadne nějak blbě :) .Zatím se daří a až na ty urvaný vazy na rameni z jara, kdy si asi můj adělíček strážníček odběhl pro svačinu to jde.
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod TOMMZ » 15.08.2012-10:09

Bys nám sem mohl poslat nějaké video tvé jízdy a skoků, ať se taky pokocháme :D
TOMMZ
Site Admin

Příspěvekod mistrhroch » 15.08.2012-10:18

...A taky fotečky z toho rožnění co si se zmastil a urval si ty vazy... :lol: :lol: :lol: 8)
mistrhroch
XJ štamgast

Příspěvekod Michal » 15.08.2012-10:30

Tak máte v "různých" foto jednoho startu z letošní sezóny, kdo mě pozná má štamprdli!
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod TOMMZ » 15.08.2012-10:42

6590

Dle boule na dresu 302?
TOMMZ
Site Admin

Příspěvekod Michal » 15.08.2012-11:26

Správně!
Tommz vyhrává panáka na srazu dle vlastního výběru a tu "bouli" si s ním vyřeším :D
Michal
XJ štamgast

Příspěvekod TOMMZ » 15.08.2012-11:41

Trefa :lol: Paráda. Tenhle sraz se mi začíná líbit už teď :P
TOMMZ
Site Admin

Příspěvekod mistrhroch » 15.08.2012-12:32

Sice pozdě, ale taky bych tipoval 302 a to podle "sedlých" tlumičů na doraz... :lol:
mistrhroch
XJ štamgast

Další

Zpět na Srazy