jak jsem byl vyjukanej z prvního "pádu"

Co kdo neustál?

jak jsem byl vyjukanej z prvního "pádu"

Příspěvekod tomy » 21.04.2012-23:16

jeden známej kdysi říkal, že jednou spadne každej (proto tenkrát koupil svýmu synovi otlučenýho Simsona :D ). tak doufám, že já jsem si to vybral dneska...
byl jsem se projet po úplných prdelákovech okolo Liberce, a chtěl jsem někde udělat fotku - tak jsem zajel kousek ze silnice na travnatou louku. když jsem
po focení chtěl vyjet, otáčel jsem se, a najel na takovej zvýšenej jakoby násep polňačky. místo abych přidal, ubral jsem plyn, motorka se skoro zastavila, a svalila se na bok. já jsem ´vystoupil´ a svalil se vedle do trávy jak medvěd. no byl jsem pěkně vykulenej, hlavně z motorky, ale všechno v pořádku, jen ležela na trávě... chvíli
jsem byl fakt vystrašenej (kvůli motorce), ale když jsem viděl, že normálně chytla a nikde nic neteče, ulevilo se mi; a teď už se tomu jenom směju..

no a chci se zeptat - zajedete někdy s XJ i na nějakou louku, nebo polňačku?
XJ je super, ale právě na takovýhle cesty necesty a rozhrkaný zapadlý silničky by se mi líbilo něco alá Transalp 700 (V Strom, asi nej Triumph Tiger 955 :oops: )

jo a aspoň se s tou fotkou pochlubím :D http://tomy85.rajce.idnes.cz/Yamaha_XJ_600S#DSC_0004.jpg
tomy

Kraj: Liberecký
Typ XJ: 600 S
Rok výroby XJ: 1992

Re: jak jsem byl vyjukanej z prvního "pádu"

Příspěvekod TOMMZ » 22.04.2012-21:24

Na polňačky a horší terén jsou potřeba hlavně zkušenosti. Na XJ asi nemáš enduro obutí a váha XJ už taky není nejmenší, ale za sucha se to ještě docela dá.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Radimathor » 23.04.2012-07:09

jéé hele to je mý bejvalý milovaný XJ 8)
Všudezdejší
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Kraj: Praha
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Příspěvekod mistrhroch » 23.04.2012-17:33

Na místě jsem to překlopil už několikrát-jak s XJ, tak i s XJR... :oops: Tak přemýšlím, že by asi pomohla sajdka... :lol: :wink: A nebo trošku povyrůst...

Radimathor-vsaď se, že se ještě k XJ časem vrátíme...(jo a teď zrovna pokukuji po nějaké starší Jawce...) 8)
Jezdím dobře-jezdím rád...až na ty starty, rozjezdy, křižovatky, přechody, parkování...
mistrhroch
XJ štamgast

Images: 16
Kraj: Ústecký
Typ XJ: XJ+R 1300
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod tomy » 25.04.2012-17:03

TOMMZ> zkušenosti v terénu (a "terénu") nula. ale až budu chtít příště udělat fotku někde na louce, vím jak nevyjíždět. :D

Radimathor> je to tvoje, opečovávaná s láskou, i do tý trávy jsem jí pokládal pomalu (ve snaze udržet jí), než jsem si lehnul vedle :D
tomy

Kraj: Liberecký
Typ XJ: 600 S
Rok výroby XJ: 1992

Zpět na Pády + kolizní situace