Zdarec všem jsem nový majitel XJ 600 s rv.94 nemám zkušenosti tak se mnou prosím mějte trpělivost . Potřeboval bych poradit v pár věcech.
1. Když zmáčknu přední drzdu a pohybuji motorkou dopředu a do zadu tak lehce cvaká dole v předních tlumičích asik nějaká vůle v pozdrech. Na jízdu to nemá sice vliv tlumí pěkně kolo neskáče žádné vibrace ,ale moc se mi to nezdá. Jdou vyměnit ta pouzdra? Jestli ano tak nakolik to cca vyde a dá se to udělat doma nejsem sice mechanik ale pokud to nějak de tak to doufám zvládnu.
2. Co jsem tak pročítal fóra tak to rachocení v motoru na volnoběh je asik normální (rozvoďák)mám to řešit a viměnit ho nebo ne? Není to žádnej extrém moto má namotáno cca "55 000" na tacho.
3. Podle toho co sem přečet tak benzínový kohoutek nemá polohu vypnuto ale otevírá se podtlakem krom jedné polohy (pokud správně chápu). Když sem chtěl vymontovat nádrž, kvůli kontrole filtru, tak při odpojení hadičky teče benzín ve všech polohách pořád stejně, je to problém nebo normální. Musel sem klasicky hadicou vytahnou nádrž a pak až vymontovat.
děkuji předem všem za rady a trpělivost. Jinak sem koukal že plánujete sraz když bude čas tak zkusím dorazit na projížďku mám to z olomoca kósek.