mistrhroch píše:Radimathor píše:Já odvezl motku do servisu minulý čtvrtek, pár kiláků a teplo mi teda nebylo (
Určitě si jel rychle aby tě zima nedohnala...
Vašek píše:tak dneska jsem pul dne leštil, pak jsem se byl na chvilku projet, když vylezlo slunicko to se nedalo vydržet
byly krasně suchy silnice a na slunku nad nulou, ale koukal jsem na zpravy a na morave mate kalamity
TOMMZ píše:Tu už je to freeride na moto bo už tu zas máme sníh
"Jo já o tom vím" a odjel do tmy. Docela borec.
Houba píše:Tak už jsem taky vylezl z brlohu a pokusil se nastartovat. Přepnuto na PRI, baterka je čerstvě nabitá, startér točil ale motor ani neškrtnul. Po několika pokusech jsem zkusil mašinu roztlačit a sotva jsem pustil spojku, okamžitě naskočila. Jakmile jednou nastartovala, další starty už pak byly "na drc".
Podezřívám startér - mýlím se?
Radimathor píše:Dnes, dnes konečně, přivezeno ze servisu a rovnou k zubařce. Příbram - Praha - skoro K.Vary - Praha. Letošních prvních cca 300km, paráda, konečně a víkend má být krásný tak taky někam vyrazím si oživit návyky
mistrhroch píše:V sobotu budu volné až odpoledne...
Ráno dělám známýmu na chatě kabely...
Radimathor píše:Byla to krásná vyjížďka, děkuji hrošíkovi za pozvání a pohoštění, no a samozřejmě za projížďku krásně klidovou a pohodovou, dnešní den můžu uzavřít díky příjemnému setkaní jako perfektní najel jsem celkem cca 500km
Radimathor píše:Sakra prdim na dietu, vypotím to při jízdě ovšem cca 10cm v pase shodit ...hmm by nebylo zlé
Michal píše:Tak už jsem si dal letos také první porci.Neděle do Hrotovic (skorobrno) za kamarádem podpořit ho při závodech RC modelů aut, zpátky, naložit batůžek a hurá na oblíbenou trasu do "Tejna" k pumpě na kafe.Většinou na pohodu ale občas jsem si škrtnul estli jsem to nezapoměl . První závada odstraněná po deseti minutách pátrání. Cinkal mi klíček od kufru o krycí matici krku řízení No a nasoukat se do motohadrů letos nebyl problém (prvně po 20-30 letech) batůžek na mě dává pozor a po změně stravovacích návyků jsem hledal do gatí pásek !!!
(Největším nepřítelem motorkáře není štěrk po zimně ale debil za volantem)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků