Mira XJ píše:Nejlepší zvednutí výkonu Xj = koupit jinou motorku. Je to levnější a 100% efektivnější.
Michal píše:Mira XJ píše:
Nejlepší zvednutí výkonu Xj = koupit jinou motorku. Je to levnější a 100% efektivnější.
Zůstat u XJ ale jít ze 600 na 900
TOMMZ píše:Michal píše:Mira XJ píše:
Nejlepší zvednutí výkonu Xj = koupit jinou motorku. Je to levnější a 100% efektivnější.
Zůstat u XJ ale jít ze 600 na 900
TOMMZ píše:Odpověď jsi dostal, ale pokud to chceš úplně po lopatě vysvětlit, zda to cenu má, tak nemá. Sice bys rozdíl po otevření možná poznal, ale v porovnání se stejnou investicí do jiné-silnější motorky je to rozdíl miniatůrní , takže proč to řešit???
PIG píše:pánové mají asi mozečky v režimu zimní spánek
takže asi tak bych to viděl já, když prodá XJ tak bude muset nejmíň 10 dodat aby koupil jinou vraždu a pak dalších 5 aby to dal trochu nějak do provozu atd atd...
když budeš trochu hledat, tak zjistíš, že nejspíš budeš mít jenom problém s tím, že ti nevyjedou šoupata až nahoru, nebo bude v hrdlech nějakej krám co zmenšuje průměr. Maximálně nějaká tryska v karbecách. Nebo si zavolej do yamahy, podle vin ti třeba někdo ochotnej bude chtít něco sdělit.
A je snad jasný že ten vyšší výkon ti přinese vyšší maximálku, tuším ze 160ti na 180, bude mít víc síly na jízdu např ve dvou a spotřeba ti určitě nevyleze ba naopak jako mě z 25kw na 45kw, ti ze 6ti litrů spadne na 4!
PIG píše:jo ještě nevim kolik moc jsi tady toho četl, ale já jsem otvíral tak, že jsem za 2500 koupil 45kw karbece, a pak za nějakej čas prodal ty 25kw za 2500 jinými slovy plný výkon zadara. Teda vlastně ne, seřizoval mi to jeden brněnský kosočtverec a prej s čištěním za 3000!!! buzna! jenže já tenkrát neznalý, kámošem k němu dotažený, jsem to spolkl i s navyjákem takže na hovno. Si na to dej taky pozor, rádoby mechaniků je myslim spousta
Mira XJ píše:Dobře otevřít karbece není až taková legrace. Opravdu to může být děláno několika možnýma způsobama najednou,přičemž ten fachman může dojít jen na jeden a si bude myslet že to je ono. Třeba na kratší pružiny nad šoupátkama třeba nemusí dojít vůbec - pokud nemá na porovnání 44kW karburátory.Jen takové upozornění. A nezapomenout seřídit jak synchronizaci,tak HLADINY!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 56 návštevníků