107 kilo píše:mistrhroch píše:Tak já jako "spící" přispěvovatel se hlásím na XV.XJ sraz - Jarní Brněnsko -foťák bude připraven...
bojím se okamžiku kdy Hroch objeví zařízení, které se jmenuje kamera.už takhle toho nafotil víc než měl
Michal píše:Zdravím příznivce XJ !
Počkej ty Mistřehrabale až se sem ten můj batůžek prokliká a přečte si to To si
107kilo, palec nahoru !! Až budeš plánovat vyjížďku, třeba ve Znojmě je slušné muzeum motorismu. O kousek dál směrem na Vranov je v Lesné další a mají tam i vetešbazar, odkud asi Mistrahrocha nedostanem, bo jsem tam zahlédl i nějaký ten šrot co sbírá.
(např. "kotoučák B4")
Ale je to jen typ na bod zájmu
TOMMZ píše:Pár fotek z prodlouženého srazu http://tomsmz.rajce.idnes.cz/XIV._XJ_sr ... n%2C_Soca/
Při průjezdu Rakouskem jsem si změřil spotřebu a vyšlo 4,2L, takže v podstatě přes Rakousko na jednu nádrž.
TOMMZ píše:Za co by jako visel
107 kilo píše:Tady je to jak v klubu důchodců samý nářky - to je prostě život nekdo se odpojí nebo přípojí. Sraz byl sice menších rozměrů a nebude o tom v novinách. Kdo byl tak nelitoval. Každej druhej má svůj gang, ale to neznamená, že nejsem přítel XJ ať mám Yamahu nebo Hondu. Však ruku na srdce doby kdy na srazu měli všichni XJ jsou dávno pryč a nikdy se nevrátí - kdo se jednou svezl tak ten ví že je to dobrá motorka.
Tímto apeluji na "spící" přispěvovatele aby se nebáli zapojit. Teď je na to prostor nikdo tady už snad nebude na nikoho vypiskovat sprostě a je to dle mé osobní zkušenosti jedna z nejotevřenějších komunit okolo motorek. žádný přiblblý rituály a kecy kdo tady byl dřív - prostě kochačka jízdou a úcta k motorce která jezdí i když se k ní chováš jak k nevlastní (myslím tím sebe).
Navrhuji tedy další sraz na Brněnsko - těch XJček je tady spousta a ostatní rádi přijedou. Organizátoři budou 107 kilo a dalibor a jak znám admina tak ten rád pomůže. Založíme na to nový forum. Pokud by jste chtěli jet jinam (někdo zmiňoval Alpy) tak uděláme podzimní. Začal bych tím, že demokraticky vyberem termín a pak navrhnu dvě trasy a vy si vyberete.
co vy na to? i ti spící ?
S těmi co se oddělili si hlavu nelamte když budou chtít tak přijedou přece jenom jsou to jedni ze zakladatelů a i když mají teď svůj klub. Patří jim obdiv, že dotáhli XJ stránky až do tohoto desetiletí. A někteří jsou aktivní na obě strany což je taky dobře. Jak jsem již psal jinde - to, že jsem Templář nebo Čert neznamená, že nemůžu být XJ členem a obdivovatelem tohoto stroje.
neboli - najdi jezdce, který měl někdy XJ a při vzpomínce si nepovzdechne jakej je to skvělej stroj.
zdar a sílu
daket píše:mistrhroch píše::smt023 Když tak koukám na ty fotečky - tak musím uznat, že jsem si ten srazík fakt pěkně užil
...už se těším na další!!!
Zdar Mistrhrošíku, koncem týdne pojedu na Vaši stranu a tak se mohu u Tebe stavit s tím magneťákem. Zavolej mě prosím na tel. +420 731 552 621, domluvime se. S pozdravem DAKET - Brno
TOMMZ píše:Za co by jako visel
mistrhroch píše:-Tak hlásím dojezd v pořádku.
-Motka vyleštěna, šroubky dotaženy...
-Natočeno 607 hustokruťáckých kilometrů
-Tímto děkuji Tommzovi za pohodový, tařka rodinný srazík a závidím Haberovi to měkoučké pérování...
P.S.:Ačkoliv jsem abstinent-mě moc líbit se ta soutěž s frťánkováním
Malá ochutnávka :
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 98 návštevníků