Radimathor píše:Hojte, tak mi to nevydne v pátek tu nejsem a v sobotu návrat nevím v kolik se vrátím, takže jsem v pr..li je to u mě celý poslední dobou ňák na prd
Já tě varoval, že tě ty ženský jednou uštvou...
Radimathor píše:Hojte, tak mi to nevydne v pátek tu nejsem a v sobotu návrat nevím v kolik se vrátím, takže jsem v pr..li je to u mě celý poslední dobou ňák na prd
107 kilo píše:Mám strach se na to Hrochovo rajče podívat - ten tentokrát fotil všechno, doslova každej prd. zdar
OTIS píše: Každopádně su vývojem XJ srazů zklamaný. Kdysi to byly vyhlášení akce, o kterých se psalo v moto novinách... A teď? Snad kromě Hrocha, srazy či menší akce pořád dělali jen ti starší členové a mladší generace zdejších členů se k ničemu nemá!!!
OTIS píše:Z obojího, ale víc z té pasivity mladších členů... Nikomu to nevyčítám, já jen ať se pak nikdo nediví, že to tu prostě skončí
OTIS píše:Z obojího, ale víc z té pasivity mladších členů... Nikomu to nevyčítám, já jen ať se pak nikdo nediví, že to tu prostě skončí
107 kilo píše:Tady je to jak v klubu důchodců samý nářky - to je prostě život nekdo se odpojí nebo přípojí. Sraz byl sice menších rozměrů a nebude o tom v novinách. Kdo byl tak nelitoval. Každej druhej má svůj gang, ale to neznamená, že nejsem přítel XJ ať mám Yamahu nebo Hondu. Však ruku na srdce doby kdy na srazu měli všichni XJ jsou dávno pryč a nikdy se nevrátí - kdo se jednou svezl tak ten ví že je to dobrá motorka.
Tímto apeluji na "spící" přispěvovatele aby se nebáli zapojit. Teď je na to prostor nikdo tady už snad nebude na nikoho vypiskovat sprostě a je to dle mé osobní zkušenosti jedna z nejotevřenějších komunit okolo motorek. žádný přiblblý rituály a kecy kdo tady byl dřív - prostě kochačka jízdou a úcta k motorce která jezdí i když se k ní chováš jak k nevlastní (myslím tím sebe).
Navrhuji tedy další sraz na Brněnsko - těch XJček je tady spousta a ostatní rádi přijedou. Organizátoři budou 107 kilo a dalibor a jak znám admina tak ten rád pomůže. Založíme na to nový forum. Pokud by jste chtěli jet jinam (někdo zmiňoval Alpy) tak uděláme podzimní. Začal bych tím, že demokraticky vyberem termín a pak navrhnu dvě trasy a vy si vyberete.
co vy na to? i ti spící ?
S těmi co se oddělili si hlavu nelamte když budou chtít tak přijedou přece jenom jsou to jedni ze zakladatelů a i když mají teď svůj klub. Patří jim obdiv, že dotáhli XJ stránky až do tohoto desetiletí. A někteří jsou aktivní na obě strany což je taky dobře. Jak jsem již psal jinde - to, že jsem Templář nebo Čert neznamená, že nemůžu být XJ členem a obdivovatelem tohoto stroje.
neboli - najdi jezdce, který měl někdy XJ a při vzpomínce si nepovzdechne jakej je to skvělej stroj.
zdar a sílu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků