Nazdárek, jasný, má svý mouchy jako každá věc o tom bez diskuse. Mám ji druhý rok a pro to moje ježdění, styl, výbavu motorky je naprosto ideální. Jak jsem psal, mám vyšší cestovní plexi GIVI, vítr mě fouká do úrovně hledí, stačí se jen maličko snížit a jsem v úplavu. Neměl jsem ji možnost vyzkoušet na naháčovi, asi by to všechno bylo jinak... jestli potřebuje mít někdo utemovanou hlavu tak si takovou přilbu musí koupit, Evo2 má rozšířené lemy kolem boční a zadní části krku, vepředu to líp vymyslet nemohli protože by jim to jinak nelícovalo ve vyklopené poloze, kdo to nezná tak jen čumí jak je to designově zmáknuté ale na úkor těsnosti pod bradou, s tím Evo2 s C2 nemůže soupeřit... ale zase nemáš na palici helmu s deflektorem s kterým bys jezdil celý den... něco za něco. K systému zámku jsem se nepropracoval a vlastně jsem to ani neřešil, přišlo mi, že když je to homologované, že se tím nemusím zbývat, maká to bezchybně, otvírám a zavírám ji i za jízdy jednou rukou, většinou levou a jsem pravák. Jinak je na vnější objem dost velká, taková masivní, prostě pořádnej blembák, že se mi ani do kufru od GIVI nevešla... takže pocit bezpečí, sucha a jistoty v ní mám
Jasně každý materiál, každá věc má svý limity... i člověk. Pro všechny platí fyzika stejně, píšeš, že "C2 má svůj limit hluboko pod rychlostmi ve kterých se běžně pohybujeme na mašině" nevím jak kdo, mě těch 100 - 120 plně vyhovuje (ubrzdit 275 + 80 + 80Kg je někdy pro XJ fuška
) no a když dám 200, tak to je jednou za rok kvůli vyvětrání ventilů a to nikde nikdo nesmí jet... asi mám nějakou špérklapku nebo co... no a "už mi není dvacet let" jak zpívá pan Zmožek... Taky jsem s tím tankem dvakrát ležel, hned na začátku při malých rychlostech, nic se mi nestalo, motka trochu odřená a já taky, nejhorší bylo se spod ní dostat a pak ji postavit... doporučoval bych to zařadit do výuky autoškoly, to si člověk pak dává sakra bacha na svou blbost. No ale to jsem odbočil... jasně, kdybych si nebyl jistý, že se mi Evo 2 líbí, že mě přesvědčilo její provedení, nakonec i vlastnosti v provozu o čemž jsem ve chvíli koupě neměl ani tucha, tak bych tady o ní nepsal a nechválil ji. Berte to, že je to jen můj subjektivní názor a nikoho nepřesvědčuju, že je ideální i pro něj, chtěl jsem jen přispět svou trochou do mlýna
Zdravím všechny kdo si dali práci přečíst mý elaboráty
SC