Zdar,
s XJ už jezdím skoro 10 let, ale pár posledních dní mě trápí problémy. Mám XJ 600, 1990, poslední typ před diversionem. Mám problém, který se projevuje "atypicky". Motor vždy nastartuje v pohodě, za studena i za tepla. Teď se mi ale stává, že po blíže neurčené době (někdy 15 kilometrů, někdy 40) začne motor hučet a dochází k výpadkům výkonu. Nejprve jsou to takové záškuby a posléze to už téměř vůbec nejede. Když dám v této situaci plyn na max, očividně se to dusí. Dělá to, ikdyž je palivový kohout na ON i na PRI. Myslím si, že je to něco s palivovou soustavou, ale benzín do karburátorů teče. V plokávové komoře je taky benzín, svíčky jsou nové a haží jiskru. Plováky chodí jak mají. když motor odstavím a počkám s kohoutem na PRI 5-10 minut, přijde mi, že tam jakokdyby nateče benzín a poté to jede dál, ale za pár kilometrů se to zase celé opakuje. Když se to začne jako kdyby dusit, zkoušel jsem zmáčknout spojku a vytočit motor, ten jde normálně až do omezovače, když spojku opět pustím a motor se spojí s převodovkou, problém pokračuje. Máte někdo zkušenost s něčím podobným?
Díky za každou radu