od 107 kilo » 08.05.2014-22:20
Náhlé úmrtí mé baterky gelovky na ZRX mě minulej týden hodně nasralo. Byl jsem na krátké vyjíždce a chtělo se mi na hajzlík. Všude samý pole a provoz (lesy bohužel na jihu od Brna nemáme). tak jedu okolo rodičovstva a zastavím na hajzlík. po návratu 5 minut, nejde nastartovat, ani brnk,nic ani kontrolky, náhlá smrt. na měřáku nula, pod nabíječkou na zátěži nula, proště úplně mrtvá.Předtím makala na brnk. Nadával jsem jak špaček. Přes zimu byla ve sklepě, nabíjel jsem udržbovým módem, prostě péče jak o mimino. Jak tak nadávám do kurev jde okolo Brácha a říká "jak je - stará?" kouknu a na baterce malým písmem " výrobce KAWASAKI samostatrně neprodejné ". takže originál 10 let stará. Vše odpuštěno - 10 let se mě zdá dost.to už měla nárok.
To je tak, když koupíš motorku od člověka, kterej se staral.Prostě mě ani nenapadlo, že by mohla být origo.
Kromě toho, že vydržela dlouho tak navíc umřela, když jsem se byl na hajzlu u našich v prodejně autodílů. tzn. nová baterka byla obratem. tohle se mě stat na tom poli tak mě jebne.
Jsem moc zvědavej jak dlouho bude žít nová bat. Exide.
Máte někdo v provozu starší baterku?? Je to u gelovek normální, že umírají náhle? doteď jsem měl na motorkách a skútrech klasický (tekutý)baterky a ty úmrtí signalizovali dopředu.