Sáknoucí brzdová kapalina

Vše kolem brzd.
Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Sáknoucí brzdová kapalina

Příspěvekod Anonymous » 21.03.2011-21:25

Zdravím všechny. V první řadě se hlásím jako nováček a chtěl bych Vám všem tady moc poděkovat - Vaše fórum mi hodně pomohlo při shánění informací před koupí motorky (na konci srpna jsem koupil XJ 600N r.v.1995) .

A teď dotaz: kolem kontrolního okénka v nádobce na řídítkách mi prosakuje brzdová kapalina. Dá se to nějak přetěsnit?
(Jestli se to tu už řešilo, tak se omlouvám, ale já jsem to nenašel.)
Anonymous

Příspěvekod kodl » 22.03.2011-13:06

řešit se dá všechno - nejjednodušej výměnou celé nádobky , ale to asi nechceš slyšet - měl jsem ten stejnej problém u xj 900f a v podstatě je to nerozebiratelný, hliník je rozmáčklej kolem plastovýho okýnka a zespodu je o kroužek, takže oprava jenom nouzová - vypustit brzdovku, odmastit co to de a zkusit zalepit lepidlem - dycky to za měsíc dva znovu povolilo a začlo prolínat. Brzdovka holt naruší kde co všechno.
kodl
XJ štamgast

Images: 7

Příspěvekod Mira XJ » 22.03.2011-18:51

Na vlepení sklíčka do nádobky na brzdovku jsem použil speciální transparentní "silikon" od loctite - jako jediný odolává brzdovím kapalinám. Pokud vím tak to drží dodnes - je to 5let. Ale připravte se na pálku - tuba kolem 500kč.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Zpět na Brzdy