Bartus píše:Objednal jsem si nakonec taky lůžko u Betty.
Dneska jsem na fotbale vymrzl jak cyp, kolena to už nedávají, takže půjdu raději do měkkého.
Bartus píše:Objednal jsem si nakonec taky lůžko u Betty.
Dneska jsem na fotbale vymrzl jak cyp, kolena to už nedávají, takže půjdu raději do měkkého.
TOMMZ píše:Tož se hlásím o lůžko s polopenzí
Josef Hrázský píše:Tak já bych se taky dostavil, konečně Vás poznám osobně . Šlo by to i na jeden den i noc ??
OTIS píše:Po dvou dnech mě došlo potvrzení rezervace z Betty, mail asi čato nevybírají.
Takže to mám Pá-Ne, 2L pokoj. To znamená, že jedno lůžko je volné a nabízím ho někomu, kdo po opuštění restauračního zařízení dojde na pokoj jak myška, lehne a bude spát!!!
Josef Hrázský píše:Tak já bych se taky dostavil, konečně Vás poznám osobně . Šlo by to i na jeden den i noc ??
OTIS píše:Po dvou dnech mě došlo potvrzení rezervace z Betty, mail asi čato nevybírají.
Takže to mám Pá-Ne, 2L pokoj. To znamená, že jedno lůžko je volné a nabízím ho někomu, kdo po opuštění restauračního zařízení dojde na pokoj jak myška, lehne a bude spát!!!
Bartus píše:Hrošíku, takže já mám celý pojoj jen pro sebe?
boban píše:Jestli se přihlásí Rix,tak máš svého spolunocležníka hned
Iva Belešová píše:Pro upřesnění, domluvila jsem si právě ubytování v penzionu Betty. Jeník - nevím, musí se pravidelně hlásit na pracáku. Je někde poblíž? Možná ho zase vemu na milost. Zdravím všechny a pořadatelům přeji příznivé počasí, když nám nepřálo.... Ale není to to nejdůležitější, Hrošíku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků