Bartus píše:Otisu, napiš prosím jakou šalinou vyrazit a kde vystoupit, ať tam trefím.
Náhodou, nevíš jestli obchod motorkar.net má otevřeno i v sobotu? Rád bych se tam pro něco zastavil.
Zjistím to. Ještě mi dluží za body lékárničku, tak se tam do té doby zastavím a klidně ti to tam vyzvednu. Ty bys mě mohl na oplátku u vás koupit 4 ty gumové štuplíky na nosič, upadly mě.
Od hlavního vlakového nádraží tam jede šalina č.4. Pokud vylezete z budovy nádraží, je to prostření nástupiště a jede se směrem doprava.
Lístek si kupte za 22Kč (60 min. přestupní). K hospodě by stačil 15min, za 18Kč, ale pokud byste chtěli jet i na ubytovnu tak to stačit nebude.
Jinak na další den budeme mít celodenní lístek za 80Kč a ten by vám měl vydržet i na cestu k nádraží v nedělu (aspoň při srazu v Ostravě to tak dobře vyšlo). Nevím, esi ho mají ve všech trafikách a do automatu bych neriskoval tolik peněz naházet. Takže pro vás 3 tento lístek zajistím já, ať se nezdržujte.
Hospodu zarezervuju později, až budete vědět přesněji v kolik dorazíte.
Snad vám k orientaci pomůžete tato mapka:
http://www.snapdrive.net/files/437764/mapkabno1.jpg (Admine, asi by tuto informaci bylo dobré hodit i na první příspěvek)