Ahoj, Co se prosím vás divíte???? Vždyť to je pravý čechoslovák. Všici jsme stejní. Kde nám něco může kápnout zdarma, tak to berem. Ať to jsou cihly na stavbu (film: co je doma-to se počítá) až po péro z ciziny. Ale tento případ bych typovat na KLEPTOMANII. Každej má někdy slabou chvilku, ale jen machr to dělá před kamerama a ještě se u toho culí A tu krabičku si nevzal proto, že by pak měl v gaťach hranatou bouli. A pak by doma v bulváru psali, že Klaus má v gatích hranaté péro.
Kdyby to chtěl někdo zkusit, mám k dispozici levnou přilbu s homologační značkou. Moje první a nejlevnější. Není mi na nic, teď mám dvě které používám. Podmínkou je natočení takového testu na video a umístění sem
Je součástí České tradice, že si kdejaký arogantní vůl nebo hysterická kráva leští kopyta o bezpečnostní složky.
Ahoj mistřehrochu!Připojuji gratulaci.Dort je supr!!!Pokud na dovče zavítáte na jih,brnki jestli jsme doma a stav se na pokec.(postel,sprcha,garáž,vercajk,gril a v lednici furt pivko) A po dalším nedejbože tvrdším testu padáků i lékárnička a auto s károu
Díky za pozvání-zařadím to do cestovního inventáře. Příští víkend vyjíždíme a ke konci týdne budeme u švagrové kousek od Brna. Takže ti napíšu zprávu a domluvíme se na podrobnostech.Vlaďka se už těší ...ona řídit nebude
Jezdím dobře-jezdím rád...až na ty starty, rozjezdy, křižovatky, přechody, parkování...