Tridac píše:Praktické zkušenosti vcelku dost. Započaly se dělat 8ml obsah a ty byly nebo jsou na jízdní kola. Koupil jsem k tomu ventil a je to pohoda, vyměníš kolo, otočíš kolečkem a je nafouknuto. S těmi 8 jsem absolvoval i defekt na autě, použil jsem čtyři a měl jsem v pneu 0,7 na dojetí k benzince. Tyhle nové mají dvojnásobnou kapacitu, věřím, že na motorku stačí 1-2 na dojetí. Vozím knoty sadu, tyhle čtyři bombičky a samozřejmě i ten sprej když jedu daleko.
Takže ano, osobní zkušenost je velmi dobrá. Ventilek se našroubuje stejně jako šlahounek od pumpičky na ventilek a otočíš kohoutek a v pohodě nafoukneš.
Také jsem v Tescu i Hypernově pokukoval po kompresoru, nafouká 7 atmosfér, stojí 529 korun a je asi 15x10 centimetrů velký samozřejmě na 12V. Tam by zase mne zajímala něčí zkušenost. Na delší cesty není problém vozit, je malinkej. Má ho někdo vyzkoušenej? Dá se s tím foukat vše, gumy, matrace, čluny.
TOMMZ píše:... jsem se podivil, že to vydrží jen 82stC. To do pouště asi nebude.
TOMMZ píše:->mirekm
Gumy se ti zahřejvaj na decentně vyšší teploty než jsou teploty okolního vzduchu.
OTIS píše:Díval sem se v motoprodejnách po nových knotech a je neuvěřitelné jak to předražují – ta nejzákladnější sada i přes 200 Kč. Za přijatelnou cenu se to dá pořídit třeba tu https://www.kasa.cz/oprava-pneu-compass-sada-na-defekt/ -mají po ČR dost míst pro odběr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník