Houba píše:Pro ty kdo neviděli nebo na srazu nebyli, mám hotovou nášivku na záda a je možnost udělat další. Cena 400,- Kč a níž asi nepůjde, bo nemyslím, že by se zájemců sešlo padesát.
Šířka 305mm, výška 128mm uprostřed, 82mm na krajích
[url=album_showpage.php?full=true&pic_id=5419&user_id=921]detailní foto zde[/url]
107 kilo píše:zdravím
Moc se mi líbí logo, které se tady objevilo jako nášivka. udělal jsem si několik triček s tímto logem pro sebe a jelikož je o to zájem i v mém xj okolí žádám tímto autora, kterého neznám a nejsem ani schopen ho na fóru vypátrat o svolení to dále přenášet na trička, auta,mota dalších členů kteří budou mít zájem. samo, že za náklady.Nějaké trika a samolepky bych vzal i na jarní sraz pokud by někdo chtěl.samolepky za dara, trika za náklady. pokud se najde duševní vlastník a odsouhlasí další šíření přilepím sem i foto jak to vypadá na triku a na autě.pokud by jste někdo věděl kdo to vymyslel dejte vědět.
čau
DickSz píše:guma na tričku je nepříjemná - osobní zkušenost
DickSz píše:guma na tričku je nepříjemná - osobní zkušenost
Zdeněk píše:Ahoj, na srazu bych si 1ks vzal na 100% ve velikosti XL. Pokud to je možné?
Zdeněk píše:Chtěl jsem to poslat na ten tvůj mejl, ale nenašel jsem ho v profilu a outlok nepoužívám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků