To OTIS: No ja ti ot vysvetlim asi tak. Studentu je totiz nekolik typu. 1)Mam kamarada, ktery od posledniho rocniku stredni skoly vystridal FZR,3x XJ !!,ZZR,Daytona, SRAD - vsechno na kseft,nic si nenechal pouze to tahal z D. Ted studuje vysokou skolu.Proste mel nejaky prachy od rodicu od 18 jak se rika "do zivota" a proste vydelal spis tim tahanim motorek z reichu. 2) spousta lidi pri studiu pracuje,dnes to jde celkem v klidu, a pujcku na moto dostanou v kazdy bance mozna lip nez pracujici viz. muj spoluzak, ktery je po 3 roky stale v prvnim rocniku, ale na megana mu 150 litru pujcili.Pokud je vydelek zajimavy, vetsinou si zvyknou na prachy a po 2-3 letech zabali vysokou skolu a jdou makat k te firme.Takhle to funguje hlavne ve velkych mestech, kde je dobra a hodne prace.3) Pak jsou lidi jako ja od 15 let prubezne chodim jen na letni brigosky nevalne urovne a prevazne manualiho charakteru, kde se setkavas s takovymi kokoty, ktere vsichni zname a rikame jim "mistre,sefe ci pane manazere", nekde za rohem, kde nas neslisi je to vsak "zmrd a svine". Kdyz tohle clovek pretrpi, a nasockuje si nejaky prachy,koupi si moto- ja si koupil v 13 fichtla v 17 J250 V 18 J350 V 19CB, ve 20 XJ.Stalo to hodne premahani,myslim ze takovou genezi k ziskani vysnene masiny si proslo hodne z vas/nas. 4)No a pak jsou lidi co jim na to daj rodice a deti se jim odvdeci ze se na tom v nejblizsi dobe zpravidla zmrzaci nebo zabijou,takze o nich jen v dobrem
Tenhle typek bude asi nejakej mezityp,protoze motorek par vystridal,takze neni zadnej novic v jizde na japoncich,ale zase ma novou masinu,ale treba ta cena byla fakt dobra (posezoni nizke ceny,vyhodny dovoz, nejaka smelina-nevis....)Taky myslim, ze nikde neni napsany, ze je studentem - treba dokoncil zakladku a ted dela pridavace na stavbe,a ty si v sezone vydelaj vic nez kdejakej vysokoskolak.A nebo je to nejaky individuum, ktery vyuziva anonimity internetu, je to fotr od rodiny a na motorkari.cz si jen honi triko. Takze asi tak