Bartus píše:Veškeré manuály najdeš tady clanek_forum.php?post=12105
Jinak taky ti radím novější model. Je to úplně o něčem jiném to ježdění. Je pomalu konec sezóny, objeví se zase spousta motorek v nabídce.
zbynek píše:..údržbu si majitel dělá doma sám...v pondělí se vrátil z Nordkappu:
....ale hlavně: ať si to užívá a nenechá si to rozmlouvat či dokonce znechucovat kýmkoli jiným. Je to jeho stroj, jeho peníze, jeho pohodlí, jeho zážitky.....
BRETAN_PAU píše::roll: Zdravím všechny na tomto skvělém fóru, jejichž parťákem jsem se dnešního dne stal i já ...
V pátek si přivezu skoroveterána XJ 600 z 86 a budu velmi vděčen za vše co mi k tomu kdo z Vás písne. S YAMAHOU budu sbírat své první zkušenosti - dosud jsem sedlal JAWU 350/640 a ČZ 180 ...
Ve vláknech a příspěvkách jsem našel odkazy již k novějším typům a tak budu fakt moc rád za všechny další informace (především manuál, technická data, specifiku jízdy atp.)
Ještě jednou - díky
DOS píše:Zbyňku pozdravuj Jindru i ode mě. Trochu jsem sledoval tu jeho přípravu a nakonec teda jel sám ?
mistrhroch píše:BRETAN_PAU píše::roll: Zdravím všechny na tomto skvělém fóru, jejichž parťákem jsem se dnešního dne stal i já ...
V pátek si přivezu skoroveterána XJ 600 z 86 a budu velmi vděčen za vše co mi k tomu kdo z Vás písne. S YAMAHOU budu sbírat své první zkušenosti - dosud jsem sedlal JAWU 350/640 a ČZ 180 ...
Ve vláknech a příspěvkách jsem našel odkazy již k novějším typům a tak budu fakt moc rád za všechny další informace (především manuál, technická data, specifiku jízdy atp.)
Ještě jednou - díky
Tak jak si dopadl?A co motka?
Jinak investice určitě očekávej.Měl jsem mazlíka od majitele a stejně během sezóny přišla nutná výměna výfuku, řetězové vany a přetěsnění motoru.(Nepočítám pád a další investice do opravy... ).(XJ 600 ročník 1992).
Jinak jsem byl velmi spokojený a na srazu jsem dokonce poznal, že i tahle motka má možnosti mnohem větší než jsem využíval-to je ale holt už pak na zkušenostech.
Drž se a ať to vrčí!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 70 návštevníků