KOupě xj 600s

KOupě xj 600s

Příspěvekod Anonymous » 27.07.2010-06:49

Ahoj, v pátek si jedu pro toto xj http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-xj-600/yamaha-xj-600-190448.html

na co si mám dát při koupi pozor? Bude to po jawce 350 moje první velká motorka a tak se chci zeptat, co je nejčastější bolístkou těchto motorek? Co rádo odchází a pod. Dík za odpověďi.
Anonymous

Příspěvekod zbynek » 27.07.2010-07:06

Janko, co to? :shock: YBRo je Ti už malé? Vždyť ho nemáš snad ani rok :-) Na druhou stranu, jsem rád, žes v záplavě takymotorek šla cestou XJ :smt023
Podle fotek vypadá dobře, opečovávaně, škoda toho pátku, v neděli bych ti mohl být k dispozici...

Jenom se obávám, že tě Máco-Riky zakousnou :-D

edit:
Teď koukám, že kolega vedle prodává svou, turisticky vybavenou kočičku:
Tak a je to tu.
Prodám XJ600S/r.92. červená v turistické výbavě.
Padáky Cr., vyhřívané hefty, hodinky, teploměr oleje,
GIVI wingrack na 3 kufry s blinkry, s origo montážní sadou pro XJ,
zakázkové sedlo zvýšené = spolujezdec +3cm komfortu , originál XJ sedlo k dispozici také.
Jinak loni nová baterie, spojkové lanko a brzdovka, letos olej/filtr.
cena 38.000,-Kč
K moto možno i 2x 42l boční kufry MD/Kappa - á 2.000,- Kč ( pouze s moto )
zakázkové sedlo samostatně 2.500,- kč.
kontakt přes PM, foto po dohodě mejlem, nebo je i zde v mé galerii
Naposledy upravil zbynek dne 27.07.2010-07:11, celkově upraveno 1
Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die
zbynek
častý přispěvatel

Images: 26
Kraj: Praha
Typ XJ: 900F
Rok výroby XJ: 1990

Příspěvekod Anonymous » 27.07.2010-07:09

ybr už je měsíc prodané, výhodně se ho podařilo střelit a mám teď na xj :P ybr bylo pomalé no a jak jsem přičuchla k japoncovi a zjistila jsem, jak se na tom jede oproti jawce, nebylo co řešit...no ale si mi neodpověděl na otázku, na co si mám dát pozor při koupi...
Anonymous

Příspěvekod DickSz » 27.07.2010-11:33

Tady je taková parta že se nemáš čeho bát.
Je součástí České tradice, že si kdejaký arogantní vůl nebo hysterická kráva leští kopyta o bezpečnostní složky.
DickSz
občasný přispěvatel

Images: 6
Kraj: Zlínský
Typ XJ: BMW R1100RT
Rok výroby XJ: 1989

Příspěvekod Anonymous » 27.07.2010-11:36

Janka86 píše:ybr už je měsíc prodané, výhodně se ho podařilo střelit a mám teď na xj :P ybr bylo pomalé no a jak jsem přičuchla k japoncovi a zjistila jsem, jak se na tom jede oproti jawce, nebylo co řešit...no ale si mi neodpověděl na otázku, na co si mám dát pozor při koupi...

Opticky zkontrolovat, kousek ji projet. Typické vady snad žádné nejsou. Ale koukl bych se například jestli nejsou ohnuté přední kotouče a jestli neteče vidlice... Btw: pokud by jsi s koupí nepořídila, tak prodávám své XJ, viz zdejší bazar. Jsem ochoten výrazně slevit, jelikož si možná už tento týden přivezu domu novou motorku.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 28.07.2010-07:41

Já bych zkontroloval: kmitající řídítka (=ložisko řízení), olej na motoru a na vidlicích, jestli nejsou ulomené odvdušňováky brzd a že jdou povolit (už jsem viděl ulomený s přilepenou gumovou krytkou- zadní brzda prej stejně není potřeba...
Anonymous

Tak už je doma

Příspěvekod Anonymous » 31.07.2010-04:56

Tak už je doma:-) Takže nashle na xj srazu na podzim:-)
Anonymous

Zpět na Jen tak