sekeromlat píše:ahoj na uvod,
mam xj 750; 1982 a pri vymene svicek jsem zjistil, ....nerozumi s fajfkou do civky. zkousel jsem to sundat - nejde to.
diky.
A hlavně, odšroubovat na správnou stranu, do leva! No člověče, myslím, že se máš ještě hodně co učit. Nebylo by lepší začít s něčím jednodušším - třeba koloběžkou?
mirekm píše:JInak ti taky doporučuji zkontrolovat kabely a koncovky (fajfky), stárnou a zvyšuje se odpor. Pokud je odpor dvou koncovek s kabelem na jedné cívce víc jak 12 kohm, tak vyměnit.
mirekm píše:V katalogu Louis jsem koukal, že lze použít NGK BP7ES nebo CHAMPION RN7YCC . Viz http://www.louis.de/_30aa652849a3cf2851 ... typ_id=11M
Dal bych tam tyhle, nejsem příznivec experimentů, myslím, že Yamaha to má celkem vychytaný. Určitě ti tam pojedou i jiný svíčky (pokud bude právná délka a závit), ale tyhle jsou určitě nejvhodnější.[/url]
LADIS píše:Ahoj kluci díky za tipy, nejsem žádnej kutil, tak abych na to nekoukal jako máča a nějak to nouzově opravil. Díky moc. Pěkný víkend
OTIS píše:Tak už mně prasklo spojkové lanko - bylo to ještě originální, takže slušný výkon A kde? No samozřejmě na jedné z nejfrekventovanějších silnic v Brně Už 5 let sem to předpokládal, takže celou tu dobu vozím nahraní, oprava zabrala asi 15 min. Protáhl sem ho narychlo venkem...
]
Koudy01 píše:Tak lanko z wemota vydrzelo 60km. Zatim teda jeste drzi, ale uvolnilo se ve spodnim valecku a o 3mm vylezlo ven. Asi jenom otazka par zmacknuti spojky, nez vyleze uplne....asi vada kusu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků