OTIS píše::roll: No nevím v dnešní době kupovat ještě přilbu bez clonky... zejména pokud jsi orientovaný na cestování.
Já teď přilbu měnil hlavně kvůli clonce
David Houda píše:Já jsem si v sobotu vzal bratrovu helmu, ten má na ni už tu clonku a docela mě to zaujalo. Je to super Až budu kupovat novou helmu, už jedině se clonkou
kakabus píše:David Houda píše:Já jsem si v sobotu vzal bratrovu helmu, ten má na ni už tu clonku a docela mě to zaujalo. Je to super Až budu kupovat novou helmu, už jedině se clonkou
No nejdřív si to pokud možno ještě vyzkoušej. Já mám Cox(Caberg) s clonkou a musim říct, že spokojenější sem byl možná s klasickejma brejlema. Zaprvý pod ni při otevřeným plexi fouká(a s tim i lítaj hmyzáci do očí) a zadruhý, není tak tmavá jako sem měl brejle..což mě pškně štve a proti slunci stejně nic moc nevidim a mhouřim oči. Ale sem možná celkově na ostrý světlo přecitlivělej..chce to vyzkoušet. Na druhou stranu..brejle pod to můžu dát dycky
jk píše:...ještě jsem žádnou helmu s vnitřní clonou neměl na hlavě - a tak se zeptám blbě: vejdou se pod ni dioptrické brýle, používáte ji někdo obrýlený??..,
...jestli to mám vůbec zkoušet, díky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků