Bartus:...nahlášených zas tak málo není, v tuto chvíli osmačtyřicet, počítám-li dobře...
...jako jeden z 'ostatních': Krakonoše se nebojím, ale...
...kvůli hospodě na srazy nejezdím, na tanečky máte stejně stálý okruh partnerek
a denní program jaksi není
...asi jsem ta cvičená opice, nechající se vodit po neznámém kraji - ideálně třeba Vaškem na valašském srazu, aspoň se dozvím co je v okolí zajímavého/ mohu absolvovat zajímavou skupinovou exkurzi, jejíž organizace by na 350 kilometrů byla možná složitější (a možná taky ne, co cvičená opice ví, že?
)...ty jsi třeba z Rakovníka vyrazil na Řitku a Pičín podle názvů, ovšem mimo fotky u cedule tam nic víc nepořídíš, zajímavosti typu rozhledny na Onom Světě nebo Vojny či hornického muzea jsi absolvoval na Zbyňkově srazu (a neskromně napíšu i s mojí znalostí Příbramska)...
...takže asi tak, doufám, že tu nevznikne zas nějaká válka
, jen můj názor, nic proti ničemu, pouze vysvětlení že ačkoliv se mi podařilo na daný víkend vymodlit v práci volno tak zatím váhám... procourat východočesko podle vlastního itineráře mohu kdykoliv (a už jsem to i párkrát udělal takže hlavní turistické cíle už docházejí), jen si budu muset sám sehnat nocleh...
...a ostatní 'ostatní' mají třeba zase úplně jiné důvody...anebo ani už víc xjčkářů není
...asi by to patřilo spíš do nočního vykecávacího okénka, však to klidně smažte
...jo, a technická na závěr - zbudou-li ti dvě nálepky tak mi je prosím schovej, až se zas někde potkáme (synátorovi do sbírky), dík
...kam nevidím, tam neletím...