Mira XJ píše:málo vzduchu nebo benzínu.
jak je na tom palivový filtr?
Vyndej vzduchový filtr a jdi se projet. Pak napiš poznatky:o)
PavelRce píše:Hele, já teda nevím jak moc a kde je to prasklý, Ale je to asi pryž, já bych možná zkusil specielní vteřinový lepidlo na lepení gumového tesnění do hydrauliky. Lepí se s ním těsnící kroužky vyráběné na zakázku z metráže, musí to supr držet, protože tam jsou velký síly, otěr i olej.
Lepěj to na tupo k sobě. Možná bych zkusil slepit na tupo k sobě i tu prasklinu.... Byla by to asi hodinářská práce, ale možná je tu naděje...
Bartus píše:Říkal jsem to tady už milionkrát, ale pro jistotu ještě jednou. Zavolej si k zastoupení yamahy a zjisti si prvně cenu tam, možná budeš překvapený. Nevím jak vy, ale já bych si do karbců nikdy žádnou sračku nenapatlal, jak vám to povolí tak to máte v kanálcích a v motoru a pak to čistěte. Bléé.
Ale na mě nedejte, já jen své motorce věnuji plnou péči.
Mara píše:
Jak tak koukam na ty ceny, tak to asi urcite budu zatim resit nejakym provizornim resenim, ktery se pokusim uvest co nejvic k dokonalosti, i kdyby to melo zabrat pul dne. zatim mam pripraveny ty sprcky, pak tenky latexovy rukavice ze stary moto lekarnicky, a hodne premyslim o motorarskym silikonu - ze bych jako napatlal tenoulinkou vrstvicku po cely plose, pak teda jeste skocim koupit to lepidlo na duse. Nejakou z tech veci zitra vyzkousim. Ty moje membrany sou hlavne uz dost jety, a na okrajihc hodne okoraly a zpuchrely, takze se budu repasovat spis nejak celoplosne, samozrejme tak aby fungovaly co nejlepe.
Jiri BN píše:Tím slepením jsi zcela změnil vlastnosti té membrány...
http://www.moto-rabidus.cz/img/nd/YamahaXJ900Diversionrv1996/karburatory_3500kc.html a za polovinu je pošleš dál bez šoupat
PavelRce píše:Jestli jsou ty tvoje membrány v tak špatném stavu, tak bych raději koupil ty starý karburátory a vymělil to..... Když je budeš vyrábět, tak nikdy nedocílíš správné reakce na podtlak a myslím, že o synchroním chodu karburátorů asi nebude moc být ani řeč. Za čtyři nový by byla celá mašina. Ještě zkus zavolat sem: http://www.motoboardel.cz/kontakt.html tahá i bouračky převážně z Itálie, je rozumnej a mám osobně dobrou zkušenost.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků