Som tu sice novy pretoze som si xj kupil len tento rok a trosku trvalo kym som sa poprihlasoval na rozne fora kde zbierat dake informacie ale tu u vas sa mozem o nejake informacie aj podelit.
Robim vo firme ktora dodava materialy a technologie na vyrobu reklamy cize prave to o com sa tu bavite mam prehled kde co a za kolko ale viacmenej tu na SK
Normalne tricko 180g bavlnene tu stoji dakych 89 Sk bez DPH
co sa tyka technologie aku pouzit existuju pre vas 3 ktore odporucam.
Ak budu motivy rovnake a nebudu tam farebne prechody a bude to z jednej farby (mozno z viacerych priamich tak sietotlac (pozor na ludi co pouzivaju lacne sietotlaciarske farby pretoze tie casom praskaju oplati sa ist tam kde sa pouzivaju plastizoly ak sa niekto vyzna rozdiel v cene minimalny) sietotlac je cenovo zaujmava pri 50 a viac kusov najlespie 100 a viac.
druha moznost nazehlovacky a but take gumene (vola sa FLEX) alebo chlpate (vola sa FLOCK) robia sa v niekolkych farbach cize opat priame farby avsak existuju aj farby reflexne a holograficke vysokoleskle takze efektov sa da docielit neurekom oplati sa robit uz aj pre 1 Ks tricka
a teretia je digitalna tlac na flock alebo flex (odporucam ked tak flex pekne to vyzera) poziva sa vsade tam kde clovek potrebuje aplikovat daku fotku s prechodmi v peknom rozliseni...
co sa tyka stalosti sam mam tricka porobene z kazdej technologie a tricko skor dotrham ako by to malo zliezt jedina vystraha je prat to na 60 stupnov a zakaz chemicky cistit .
a aby som nezabudol ak bude pekny navrh rad sa pridam do vasich radov ak nebudem prekazat :
kedze sa sem tam venujem aj grafike idem nieco skusit spachat a poslat vam daky svoj navrh mozno sa vam nieco zapaci ...