Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Ahoj vsichni a predem upozornuju, ze dotaz je az do nebe volajici. Potrebuju si koupit takovy ty plastovy bazmeky co chrani simerinky na gufechat proti muskam co by se jinak nalepily na vidlice, zaschly a poskodily ty simereinky. proste potrebu poradit jak se to jmenuje, nebo jak se tomu nadava, abych vubec vedel co mam hledat, vubec nevim pod cim to totiz hledat. myslim ten kus plastu co ma objimku kolem tlumice a kolmo k ni je z predni strany placka co chrani tu vidlicei. Snad mi rozumite, nevim jak se ten vec jmenuje.
Naposledy upravil Mara dne 12.03.2010-17:37, celkově upraveno 1
Ok dekuju. ja po nocich nelemtam, sem spis nocni tvor, takze chodim spat brzo rano.
No chranic vidlice, to me nenapadlo skusit, daval sem ruzny nazvy kolme gufer simerinku, tlumicu a jiny slovni spojeni. Spis sem cekal ze to ma nejakej specialni nazev, ale uz sem to pod pojmeme "chranic vidlice" nesel
Není zač, asi tady založím noční okénko Já tež včil furt sedím na noční šichtě, podle Bolka proto, že přes den by tu ve fabrice nechtěli vystavovat ten můj xycht Na druhou stranu mám tu božský klid na noční a vpodstatě jsem tu nejvyšší šarže na celé fabrice
Mara píše:Ahoj vsichni a predem upozornuju, ze dotaz je az do nebe volajici. Potrebuju si koupit takovy ty plastovy bazmeky .....nevim jak se ten vec jmenuje.
Ja vim, jen sem nechtel jit do obchodu a rikat jim ze chci takovyto tamto...
Ja na sichty na noc nechodim, sem doma, ale taky miluju ten klid co v noci je, nikdo nevola, mam klid se ucit, neco si pripravovat do prace, nebo jen tak surfovat po netu.