překlep no, parts depot je má za 350 taže počítám že v yamaze budou stát max 300.
mistrhroch píše:Výměna oleje ve vidlích mi vibrace řidítek nevyřešila, ale trochu mi pomohla výměna + dotažení ložiska v krku řízení a výměna poskákané přední gumy...
PetrXJ píše:mistrhroch píše:Výměna oleje ve vidlích mi vibrace řidítek nevyřešila, ale trochu mi pomohla výměna + dotažení ložiska v krku řízení a výměna poskákané přední gumy...
Tak na vibrace řiditek to vliv opravdu nemá.... rozkmytávají se pořád.
Výrazně to ale zhoršuje topcase. I prázdný. Když ho sundám je to výrazně lepší. Rozkmitá se to jen když hodně brzdím motorem 40-80km/h.
Hlavove složení je dotažené. Poslední šance je ta přední guma. Tlumiče byly uplně měkké. Snad se vlivem toho nesymetricky oskákala. Má jěště 3mm (2roky stará Metz. Lasertec). Nic na ní nevidím, ale už mi nic jiného nenapadá.
Na konci sezony koupím Pilot Activ nebo GT 501 a uvidím
Mira XJ píše:7, nalít olej 375 ml do každého teleskopu / nebo hladina oleje 116 mm od vrchu trubky (měřeno při plně stlačených vidlicích, bez pružin) + poskládat zpátky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 57 návštevníků