TOMMZ píše:K tomu řazení. Lepší je podřazovat už před křižovatkou(pokud je na to čas) a pak z neutrálu dávat za jedna by neměl být takový problém.
Dej si do profilu nějakou fotku bo jsi snad první na fóru s novym XJ...estli se nepletu.
Honza píše:
To podřazování před křižovatkou dělám (pokud stihnu), ale jsou situace, kdy je frmol a pak se pokušet rozjíždět na 3 není sice nemožné, ale nic příjemného (loudání). Prostě musím trénovat ......
Do profilu něco dám, zatím nemám nic rozumného.
mirekm píše:Honza píše:
To podřazování před křižovatkou dělám (pokud stihnu), ale jsou situace, kdy je frmol a pak se pokušet rozjíždět na 3 není sice nemožné, ale nic příjemného (loudání). Prostě musím trénovat ......
Do profilu něco dám, zatím nemám nic rozumného.
No, na 3 se rozjíždět je docela záhul pro spojku! Zkus si zkontrolovat, jestli ti spojka dost vypíná, pak by vyřadění na neutrál neměl být problém, taky pomůže lehký pohyb. Mě u xj 550 je docela problém trefit neutrál, skáče 1 nebo 2, nejlepší je vyřadit z 2ky při dojezdu. Xj 900 je v pohodě, tam to jde samo. Jinak tě vítám do klubu
Honza píše:.....Celé to vzniklo tím, že jsem ztratil při dojezdu přehled o kvaltech, nižší rychlost tam po zastavení už nešla a tak jsem se rozjížděl v domění, že tam mám 1 (moc rychle jem zjistil svůj omyl, ale odjel jsem), teď si už dávám vetší pozor.
miso251SK píše:Pekny stroj, gratulujem, mal som tu cest sa zviest, ale mne strasne vadilo sedlo a dost ma bolela nadrz v rozkroku. Cestovatel to uz nie je. Ale zavidim ti brzdy, ktore na XJ6tke su:)
Radimathor píše:Neboj Honzo vlka nic, já nejezdil 13 let až 2008 jsem na to znova sedl a během chvíle to bylo v pohodě a klidu. Hlavně opatrně a ukaž se na srazu třeba na jaře
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 63 návštevníků