IRAL 705 TIX - Vylepšená verze základní řady termoprádla BodyComfort. Předností je zejména zpracování technologií plochých švů, což zabraňuje možnému poranění Vaší pokožky v místech švů například působením tlaku břemen (popruhy na ramenou).
Nátělníky které využijete v průběhu celého roku pro sport i turistiku. Doporučujeme pro letní horké podnebí, lze využít jako základní spodní vrstvu do chladu.
Velikost :XS, S, M, L, XL, XXL
Barvy: světlá modrá, žlutá, červená
Garfield píše:Tak si taky přispěju svojí troškou do mlýna. Podle mě nemá smysl na motorku kupovat termioprádlo bez neprofuku. Já mám od Pola set za 70eček s neprofukavou membránou Stormproof a když na to přijde neni problém jet v -10ti stupních bez zimní vložky. Super můžu vřele doporučit. Spíš než k svetru bych to přirovnal k slušný bundě.
J&Z&R píše:Při plánování mini jsem si odskočil do Písku do podnikovky Jitex Výsledek? Jednička s hvězdičkou!
TOMMZ píše:Já v neděli objednal balík přímo z e-shopu u Jitexu a hned v úterý přišel. Takže docela rychlost Jinak oproti Moiře je Jitex naprosto jemnej k nerozeznání od běžného trička. Jsem tedy zvědavej jak bude fungovat oproti Moiře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků