TOMMZ píše:...což se o Práglu moct říct nedá(v Modřanech mě museli vyhrabat... cca 20cm na silnici).
OTIS píše:TOMMZ píše:...což se o Práglu moct říct nedá(v Modřanech mě museli vyhrabat... cca 20cm na silnici).
Na sjezdovce sem nebyl, ale jezdil sem po silnici a železnici... To co byly dřív běžné zimní podmínky, to dnes "kapitalisti" nazývají kalamitou a nezvládají to řešit
Se to tu jenom červená http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zpmapa
OTIS píše:Byly, jsou a budou
Ale aby se tak extrémně zpožďovaly jen proto, že nemá kdo odmetat sníh z výhybek, to je docela nahovno... Tak to dopadá, když vládnou všude ekonomové, vyházejí lidi z provozu a pak to nemá kdo dělat
mahomaho píše:Minulý týden, (myslím v pondělí - sucho) jsem umyl mašinu a projel se noční Prahou . Teplota cca +8 až 10. Super pocit.
daket píše:mahomaho píše:Minulý týden, (myslím v pondělí - sucho) jsem umyl mašinu a projel se noční Prahou . Teplota cca +8 až 10. Super pocit.
- včera kolem deváté hodiny ráno jsem potkal na novém pražském okruhu "mesindžera" na motorce. Byla to taková menší kroska, jel asi devadesátkou , auto mě ukazovalo minus 15,2 stupně. Neměl na sobě žádný zvláštní skafandr. To byla síla. Škoda že jsem ho nemohl vyfotit bo jsem řídil . Byl to asi silný jedinec.
Jaké teplotní rekordy v jízdě na moto v kose máte?? Já plus čtyři letos na silvestra
Radimathor píše:Já odvezl motku do servisu minulý čtvrtek, pár kiláků a teplo mi teda nebylo (
OTIS píše:Když sem někdy jezdil na motorce do Brna za prací, tak asi nejmíň -12 . Na tělo zima nebyla, ale v botách už to bylo horší... Největší zábavou bylo na té dálnici sledovat vyjevené ksichty lidiček , kteří v autech seděli nabalení jak sněhuláci a teď je předjede motorka...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 58 návštevníků