Co se týče srazů zatím byl každej prezentovanej na foru! Z Bolka nejsem posranej,ale je fakt že si s ním rozumím víc jako s tebou (asik to bude věkem a názorem na život,ono 25 let je dost) tím tě nikam neškatulkuji! Bavím se s každým kdo je normální! Nikdy si nemohou rozumět všichni stejně.No a jestliže je toto ,to mládí vpřed jak to prezentuje Tom ,tak to klobouk dolů!
Noa nakonec Otíku kde jsou ti kutilové ted když mohou rozvíjet svou fantaziji pro nováčky, kteří jsou neschopni si najít věci které jsou již popsány na stránkách? Já nejsem ing.ale chápu význam slova HLEDAT! Tím že jsem napsal na forum aspon přibude více sledovanost??!!
A ještě na tu tajnou frekvenci? Když řešíme skoro soukromé věci ,tak k tomu nebudu přizvávat pro mne cizí lidi!! Sám tam nejsi,ale víš o všem co se motorkářů a akcí děje !! Je to tak? Tak netvrd že se distancujeme a cti soukromí druhých!! No a zapoměl sem k tomu Bolkovi ještě. Kdyby se do mne někdo navážel jako do Bolka Zbyněk taky bych to dlouho rozdejchával!! Co vím Petr po nikom nikdy nic nechtěl a nic si nepřivlastnoval za svoje zásluhy! Tod odemne všea přeberte si to jak chcete a nebo se optejte těch co tady tehdá dopisovali dějiny fora!

. Já jsem na foru jednou denně, nějak mě nenapadá co napsat nebo jak odpovědět a nechci psát k......y, to jen, proč nepíšu. Ovšem čtu a fakt těch příspěvků dóóst ubylo. Ale víme a o sobě a víme, že jsme.