mahomaho píše:Tak jsem včera jel sundat cedulky. Byly tam všechny i ta velká u hlavní cesty. Na Arnice jsem si dal kafčo a trošku jsme zplkli. Tímto pro mě vše skončilo a těším se zase na dalším "klapzubovském" ročníku bo to bude jedenáctý..
boban píše:mahomaho píše:Tak jsem včera jel sundat cedulky. Byly tam všechny i ta velká u hlavní cesty. Na Arnice jsem si dal kafčo a trošku jsme zplkli. Tímto pro mě vše skončilo a těším se zase na dalším "klapzubovském" ročníku bo to bude jedenáctý..
musím se zajet podívat jak sis poradil s označením na té cestě
vydrhls to nebo přemaloval na černo?
Iva Belešová píše:Ahoj motorkáři a baťůžci! Na srazu jsem se chlubila novou motorkou, dnes se musím pochlubit, že jsem udělala zkoušky na A21. Tímto oslovuji něžné pohlaví, neboť jsem důkazem toho, že nikdy není pozdě Iva
boban píše:Iva Belešová píše:Ahoj motorkáři a baťůžci! Na srazu jsem se chlubila novou motorkou, dnes se musím pochlubit, že jsem udělala zkoušky na A21. Tímto oslovuji něžné pohlaví, neboť jsem důkazem toho, že nikdy není pozdě Iva
Gratulujeme tak teď sme zvědaví na ten tvůj baťůžek
Iva Belešová píše:
Tak z toho jsem vyléčená. Učitel 50 kg, komisař 150 kg. Divím se, že nás vozíte, klobouk dolů, chlapi. IB
GratulaceIva Belešová píše:Ahoj motorkáři a baťůžci! Na srazu jsem se chlubila novou motorkou, dnes se musím pochlubit, že jsem udělala zkoušky na A21. Tímto oslovuji něžné pohlaví, neboť jsem důkazem toho, že nikdy není pozdě Iva
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 66 návštevníků