PIG píše:byl by problém mi místo M vzít L??
mě z Tebe picne ,dnes ráno se to objednalo a už to jede ,taky se to musí natisknout,udělat a vyzvednout,holt se do toho budeš muset nasoukat nebo odstřihnout díl který bude těsný
PIG píše:byl by problém mi místo M vzít L??
mahomaho píše:For IVA a JOE ------------- Lidi dnes ráno jsem objednal trika + 6 ks navíc. Pak jsem dostal echo od Bartuse že poláci chtějí 2ks XL a přesně vaše velikosti jsou ty co jsou navíc takže trika máte objednané.
JOE píše:mahomaho píše:Chlapi .....(a děvčata je li tu mezi námi?) - ať nediskriminuji. Prosím případné zájemce o účast na srazu aby se přihlásili nejpozději do pátku 18.9.2009 . Pokud se nás totiž nasbírá kolem 45kusů dohodl jsem se s majiteli že si jednu/dvě chatky obsadí turisty. Tzn. že se výrazně sníží kapacita. Čas je do pátku takže pokud někdo není rozhodnutý má možnost reagovat.
Ahoj Maho/Bobane, prosím tě zrušte mě ubytování v pátek. Přijedeme s Marťou až v sobotu ráno k chatě a pojedeme na vyjížďku.
Doufám, že stačí když budeme v 8:30 na místě, co?
Ubytování na sobotu platí, 2osoby+polopenze. Odjezd v neděli po vyjíždce.
Díky moc JOE.
mahomaho píše:For IVA a JOE ------------- Lidi dnes ráno jsem objednal trika + 6 ks navíc. Pak jsem dostal echo od Bartuse že poláci chtějí 2ks XL a přesně vaše velikosti jsou ty co jsou navíc takže trika máte objednané.
mahomaho píše:vždyť víš že kvůli nám se holit nemusíš, holíš se přece kvůli ženským a jestli chce tvoja aby ses na sraz oholil , znamená to že chce aby jsis našel nějakou bokovku... logika néé..
Bartus píše:Nechceš připravit jmenovky na ty barovky, zase tam bude stejná sestava jako vždycky u toho baru
Nálepky mám už doma vypadají moc dobře. VZAL JSEM JICH 100 KS TAK NÉ ŽE MI ZASE ZŮSTANOU
ps : teče tam v okolí nějaký potůček, já jen abych se mu vyhýbal
Rix píše:sakra chlapi já se těším akorát se musím oholit jinak nikam nejedeme říkala mladá když jsem přijel z práce domu říkala že vypadám jako medvěd.
Bic0 píše:Nejaka pumpa by mala byt aj v Starem Hrozenkove - ja pojdem od Trencina takze budem tankovat tam. Inak dufam ze netreba brat spaci pytel (keby ano tak pon este zbehnem). Veziem v kufri aj nepotrebne (pre mna) cire PUIG plexi, takze keby niekto chcel, dohodneme sa ...
PIG píše:V tu sobotu plánuješ kdy tank? za kolik km?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků