Pěkné pondělní ráno všem.
Jak jistě víte, Bolek složil veškeré funkce na tomto fóru. Samozvaně jsem se pasoval jako jeho nástupce a přebírám jeho moderátorské povinnosti
Ovšem tady končí sranda.
Dnešním dnem se budu snažit vytvořit novou éru tohoto fóra. Jestli se ptáte co to znamená tak vězte, že následující.
1. Srazy . organizace oficiálních srazů bude svěřená pouze prověřeným osobám, tj lidem, kteří pravidelně navšťevují naše akce. ( dále v textu označování jako "aktivní členové" )
2. Registrace ubytování bude probíhat tak, že prvně dostanou k dispozici místa osoby pravidelně navštěvující srazy. Virtuálové a noví členové, budou mít zpřístupněnou možnost rezervace, až po vyčerpání termínu "aktivními členy"
3. Jakékoli urážející příspěvky, budou bez milosti mazány, nehodlám tady trpět stále se opakující osobní napadání. Pokud se neumí někdo chovat, nebo má potřebu si zde vybíjet své pubertální sklony, ať toto fórum opustí.
4. Aby jste se stali "aktivními členy" tohoto fóra a měli privilegia "aktivních členů", musíte navštívit min 1 společnou akci, aby jsme Vás měli možnost osobně poznat. Všichni "aktivní členové" se znají osobně.
5. nikoho nenutím aktivně se podílet na chodu těchto stránek, nebo organizací srazů. Potom, ale nemůžete očekávat jako pasivní členové přístup do všech kategorií.
6. Budu po adminovi požadovat zpřísnění registrace, osoba bez vyplněného profilu bude smazána.
7. Jako hlavní úkol si dávám dostat sem zpátky lidi, kteří přestali přispívat k vůli chování zdejší společnosti.
8. Toto fórum bylo vytvořeno hlavně k vůli přípravám vyjížďěk a toto se poslední dobou vytratilo, budu se snažit o nápravu.
9. Téma techniky si myslím jest probráno dostatečně. Opakující se dotazy budou mazány, to že je někdo lenivý si to najít, neznamená, že bude zaspemovávat toto fórum. Tímto netvrdím, že nesmíte pokládat nové dotazy !!!
10. mějte na paměti, že toto fórum je především o motorkách a životě kolem nich.
Toť asi zatím můj vládní program Komu se nelíbí, ať mi p.... pocaluje Učil jsem se u mistra Bolka a vězte že většina těchto bodů je z jeho hlavy. Jako dobrý učedník dokončím to, co mistr nestihl. Nechť ho síla provází