Ales píše:Zdravím všechny,
dnes mi volal pan Hlavsa, omlouval se za pomalou reakci na e-mailouvou objednávku - nicméně v pohodě - jsem zaregistrovánv chatce, takže se těším na zářijový sraz.
mahomaho píše:Nevím jestli z Arniky odpovídají co se týče rezervace ale každopádně si rezervujete flek tady na fóru kde přehledně zapisujeme postupně všechny účastníky včetně dnů, typu ubytování a polopenze. Víme i počet lůžek takže tak jak se nahlásíme to bude a s Arnikou si před srazem pro kontrolu zrobime prezenčku.
V případě zaplněnosti Arniky se může stanovat. Když tak kopka sena..
mahomaho píše:Zdravim vsechny ze skotske vesnicky Alva a jsem rad ze se rady ucastniku zajezdu rozrustaji. Chlapi opravdu si prilis nelamte hlavu s odpovedmi, tak jak jste se postupne prihlasili budete ubytovani. Poradnik je dan prihlasenim se na techto strankach. po navratu budu dal doladovat srazove veci a uz sena to tesim. Zatim ..
boban píše:mahomaho píše:Zdravim vsechny ze skotske vesnicky Alva a jsem rad ze se rady ucastniku zajezdu rozrustaji. Chlapi opravdu si prilis nelamte hlavu s odpovedmi, tak jak jste se postupne prihlasili budete ubytovani. Poradnik je dan prihlasenim se na techto strankach. po navratu budu dal doladovat srazove veci a uz sena to tesim. Zatim ..
pro Piga-nedělej v tom bordel já myslím že příspěvkem je už řečeno vše ,jinak se snažíme seč můžem a bacha abys nevezl nám celý litr(slivovice)
TOMMZ píše: Jsem na to ubytování zvědavej
Tridac píše:
Normální klasická novostavba. http://whitewoman.sweb.cz/chanov/20030720004.jpg
PIG píše:Už jsme nahlášení!! pá-ne.
Možná jsme i stihli poslední apartmán, když ne, tak chatka to myslim jistí.
pig a mrňůs
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků